Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim szakítani akar, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim szakítani akar, mert flörtölnek velem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
27L - Rám szoktak írni vagy személyesen is szoktak szemtől szembe, de én ezeket udvarisan hárítom vagy próbálom elviccelni.

2021. febr. 17. 12:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy reagálod le ezeket. Mert azzal én sem értek egyet, hogy pl. munkahelyen el kellene küldeni az anyjába azt, aki próbálkozik, mert azért a stílus maga az ember, de határozottan, udvariasan tudni kell leállítani őket. Ha pl. a főnök vagy a főnök tesója bedob egy ilyen bunkóságot, meg lehet mondani, hogy "Köszönöm, ezt inkább kihagyom. Szeretem a párom, nem fogom megcsalni". Ha helyette csak madárkahangon elrebeged, hogy "Hihi, neeeem", és mellette bazsalyogsz, vagy nem is szólsz semmit, csak kummantasz, az bizony tényleg zavaró és megalázó.
2021. febr. 18. 11:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja bocs, rosszul olvastam , a pasid főnöke... mindegy, egykutya. És bárki, így bepróbálkozik, így kell leállítani.
2021. febr. 18. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!