Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Letörölnéd az instád ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letörölnéd az instád ha a párod folyamatosan nyomatná hogy töröljétek le magatokat mindketten?

Figyelt kérdés
Nem elég neki hogy alig van használva...
2021. febr. 17. 10:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem. És nekem van három.

Ezek közül kettőn semmit nem posztolok, az egyiken meme oldalakat követek, a másikon meg recepteket mentegetek el, a harmadikon posztolok, de magamról egy kép sincs fenn. A legutóbbi posztjaim a karácsonyfáról egy csomó kép meg egy tál sushi.

2021. febr. 17. 12:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem parancsol nekem
2021. febr. 17. 12:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Aztán az ilyen nyomorékok szoktak sutyiban kamunévvel újra regisztrálni instára, hogy csorgathassák a nyálukat mindenféle modellre 😁. Amúgy meg elmehet a búsba.
2021. febr. 17. 13:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném meg, de megkérdezném, hogy miért szeretné ezt. Ha például valamilyen követésem zavarná (de nem követek pld. idegen pasikat), vagy bizonyos típusú posztjaim (szelfik, képek amin látszik például a combom, stb... mert, gondolom, a tájképek nem zavarják, azokból van a legtöbb), akkor azok ellen tennék, de az egész instámat nem törölném le.
2021. febr. 17. 13:39
 15/22 A kérdező kommentje:

Azert szeretne mert hogy plusz felulet ahol betalalhatnak pasik...

Amugy valaki irta hogy ezek szoktak visszaregelni kamunevvel, ha ekkora nyomorek hogy ezt megteszi akkor meg is erdemli..

2021. febr. 17. 13:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

ennyi erovel boltba se menj, mert az is egy plusz hely, ahol betalalnak a pasik.

az, hogy valaki ismerkedik-e massal a parja mellett, csakis dontes kerdese. ha en szeretem a parom es nem akarom megcsalni, akkor betalalhat instan akarmennyi pasi, nem fognak erdekelni. aki meg nem igy gondolja, az utcan, munkahelyen, edzoteremben, akarhol vevo lesz az ismerkedesre, nem kell ehhez insta.

2021. febr. 17. 14:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
engem felhaboritana amugy, h ennyire nem bizik meg bennem.
2021. febr. 17. 14:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

mondd meg a pasidnak, hogy nem az a hűséges, akinek nincs lehetősége csalni, hanem az, akinek van, mégsem teszi.

ennyit arra, hogy ne találjanak be téged pasik.. szíve szerint ki sem engedne a lakásból szerintem. :D

2021. febr. 17. 14:25
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Speciel nincs instám, de ha lenne akkor sem törölném le. Nem vagyok a tulajdona, ne akarja már megszabni mit csináljak meg mint nem.

A #16-osnak tökéletesen igaza van, ha valaki ennyire betegesen féltékeny akkor csak egy dolgot kell törölnöd - a pasival a kapcsolatot.

2021. febr. 17. 14:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy törölném. Kell a francnak egy kontrollmániás hülye. Dobnám is ki a francba... mi lesz a következő? Majd a boltba is csodorba menjek?
2021. febr. 17. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!