Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságtalan volt?
Figyelt kérdés
Ki dobot a nőm! Mert sosem hoztam haza. A testvérem miatt. 2szoba van nálunk nem akartam le hozni itt nincs az a körülmény ami ott. Azt hiszi házas vagyok, meg sok rosszat képzel rólam. Bár tényleg bunkó voltam. De nem könyörgök neki. Sokszor el viseltem a gyanusitgatasat és vissza vettem. Szerintem rendes voltam. De mivel ki dobot nm megyek többet hozzá. 5 évig jártunk. 25 vagyok ő 21.2021. febr. 16. 18:47
11/13 A kérdező kommentje:
Vicces vagy. De nem ez a lényeg. Szeretem azt a lányt. De lehet jogosan koppintot le!
2021. febr. 16. 20:47
12/13 anonim válasza:
Kommunikációból kaptok tőlem fejenként három karót.
13/13 anonim válasza:
Egyik kommentedben azt írod idióta ,másikban,hogy szereted
Ezek után szerintem nem ő a beteges😃
Na de,hogy a kérdésre is válaszoljak, az első válaszoló tökéletesen leírta. Ha 5 év alatt nem mutatná meg az otthonát a párom, akkor én se lennék vele
Én engedjem be az én életembe,ő pedig nem enged az övébe
Nem kellett volna,hogy ott legyetek sokat, csak vidd haza egy szék biztos akadt volna ahova leülteted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!