Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?22L
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal. Eddig egyszer vitt el a baráti társaságába, holott sokszor összejön a csapat. Már többször kérdeztem tőle, hogy mi az oka ennek, mi baj van velem, de mindig kitért a válasz alól. 2 év után kibökte, hogy azért nem visz közéjük mert túl csendes és visszafogott vagyok, nem nyitok senki felé. Ők gyerekkoruk óta ismerik egymást, idősebbek is nálam, nem tudtam hozzászólni semmilyen témához mert főleg a közös emlékeiket hozták fel. Még a saját barátai és a párjaik is szóvátették neki, hogy miért nem szokott sűrűbben magával vinni mert aranyos kedves lánynak tűnök. Nekem ez nagyon rosszul esik, úgy érzem szégyenli hogy csendes vagyok. Mit tudnék tenni hogy ez változzon és elvigyen magával? Nem akarom ráerőltetni magam de nekem ez így nem jó, szakítás is megfordult a fejemben.2021. febr. 16. 16:35
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igazatok lehet.:(
2021. febr. 16. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!