Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?22L
Egyszerübb a megoldás ,mint hinnétek.
Nézzük a szitut.Sokan vannak és jól ismerik egymást.Ez ezesetben könnyeden beszélgetnek közös elményekröl,amihez te nem nagyon tudsz hozzászólni,nem élted át,így kivülállónak érzed magad.Persze lehetne kérdeseket feltenni,es bekapcsolódni.Mivel te nem vagy annyira nyitott személyiseg,ezért erthetö,hogy ez nehézkes lenne.
A megoldás az,hogy elhívjátok magatokhoz egyenként,vagy párként öket.Kit ekkor,kiket amakkor.egy vacsira pldául.Nos máris csak 3 an,max 4 en lesztek,és sokkal könnyebb lesz megismerkedni velük,nekik veled,hisz nincs sok választási lehetöseg beszélgetöpartnert keresni .Te és a barátod,akikkel beszélgethetnek.
Majd mikor ezen tul vagytok,akkor a társaság számára te sem leszel annyira idegen,és te is felszabadultabban fogsz kommunikálni olyanokkal,akikkel már jó pár órát beszelgettél,megtudtál róla ezt-azt.
Problem solved.
Nem túl "fair" viselkedés ez a barátodtól, hogy nem akar belevinni a baráti társaságába, legyél akármennyire is visszahúzódó, vagy csendes...
Még ha ritkán találkoznának, azt mondanám, hogy oké, hogy magukban akarnak lenni, és sztorizgatni, de mint írtad, gyakran összejárnak. Amúgy két dolgot tudok elképzelni: az egyik, hogy van valami titkolnivalója, amit nem szeretne, hogy kiderüljön az ilyen sztorizgatások alkalmával, a másik, hogy a jelenlétedben nem tud, vagy nem akar mondjuk kellőképpen ellazulni -vagy úgymond "lealjasodni"-, de egyik sem túl bíztató a kapcsolatotok kimenetelét illetően... Egyébként ebből a társaságból más sem viszi a párját?
Köszi a válaszokat!:)
#5 már javasoltam neki ezt a lehetőséget, de nemet mondott.
#6 mindenki viszi a párját, én meg csak nézem az összejövetelek alatt készült csoportképeket egyedül itthon...
Sürgősen szabadulj meg tőle, és keress egy normális férfit, akinek számítasz is!
6-os voltam...
Támogatom a #9 -es válaszát.
Illetve az én kommentem ezzel kapcsolatban:
#8 "Amikor valami bánt és beszélek róla ő ideges lesz és veszekedésre alakítja a dolgot."
Elég szomorúan hangzik. Ha a barátnőmet bántja valami, és beszél nekem róla, akkor igyekszek segíteni neki, ahogy csak tudok, nem pedig... ideges lenni és veszekedni vele?! Szembeköpném saját magam, ott verném saját magam pofán, ha ilyet tennék.
Fordított esetben, ha a saját páromnak nem akarnám elmondani hogy valami bánt, mert ideges lesz és elkezdene veszekedni... akkor az nem az a párkapcsolat, amiben benne szeretnék lenni.
Ahogy halad előre az idő, sajnos az ember egyre több problémával találja szemben magát, egy párkapcsolatnak (szerintem, de legalábbis számomra) része kell legyen az, hogy tudunk egymás problémájával foglalkozni. Ha megoldani nem is, de legalább lelki támaszt nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!