Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hittem hogy ez mas lesz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hittem hogy ez mas lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok borzalmasan erzem magam szeretném ha segítenétek nekem vagy tanácsot adnátok .

Másfél éve vagyok a barátommal

Annyira nagyszerű volt mindbe az elején

Tenyleg ha létezik igaz szerelem en azt éltem át vele ... fel eve kezdtek nagyon nagy bajok lenni ami miatt a mai napik depressziós vagyok

Tudom én hibám benne maradtam, nem dobtam ki!

De próbáljatok az én oldalam is megérteni.. szeretem

És eléggé bizarr tudom....

Fel eve jott elő hogy hevesen reagál minden kisebb bajra

Minden incidensre

Szavakban ócsárol engem..es volt hogy fizikailag.

Annyira ketté tört ez engem lelkileg és önértékelésileg hogy komolyan egy nullanak erzem magam olyankor.

Borzasztó volt szembesülni ezzel hogy milyen az igazi ene

Mindent megadok neki

Befogom a szám

Figyelek arra mit milyen módon milye kifejezéssel mondok...nagyon

Igyekszem irni neki minden egyes percben

Mert követeli.. de egyszerűen azt érzem hogy nem tudok megfelelni

Mintha nem lennek elég. Máskor meg az egekbe emel

Gyönyörűen szolit engem

Gyengéden ér hozzam

Szépen néz rám. Mások előtt is.....

Mit rontottam el? Miért érdemlem en ezt? Annyira törekedtem es tökéletesre akartam magam formalni.

Én mivel vagyok kevesebb a többi volt barátnőjénél ?

Esküszöm nem tudom és a szivem szakad bele, rengeteget sirok

(Magamnak választottam tudom )

De már itt tartok hogy egyszerűen olyan gyenge lettem hogy képes vagyok órákon át sírni.

Mert engem büntet ha valami epp nem úgy alakul ahogy azt elvárná?

Mit tegyek hogy elfogadjon

Vagy mit mondjak neki ha leülök vele? Mit hozzak fel?

2021. febr. 14. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Menekülj!!!!

Nárcisztikus!!

2021. febr. 14. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Honnan tudod hogy az előzòekkel hogy viselkedett?

Rakd ki a picsába, nem vagy te pincsi basszus

2021. febr. 14. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Most megpróbálhatnám eljátszani neked a hős lovagot, hogy "Jujj, hogy tehette ezt veled, te szegény pici pára?", de az az igazság, hogy csak te tudsz magadon segíteni. Hiába emel rád kezet, ahogy mondtad, te belé vagy szerelmesedve és ha valamelyik férfi megpróbálna lebeszélni erről a kapcsolatról, akkor még ők lesznek a rohadékok, hogy hogyan mondhatnak csúnyákat a te szegény párodról. Nem egy ilyet láttam már. Úgyhogy nem azt mondom, hogy a te hibád, mert a barátodé. De hogyha ezt eltűröd neki és még te érzed magad kellemetlenül, amiért neked ez nem tetszik, az már a te problémád. Segíts magadon!
2021. febr. 14. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Bántalmazó kapcsolatban nem szabad maradni, menekülj amíg el nem durvul még jobban a helyzet.
2021. febr. 14. 21:46
 5/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
90%
Csajszi... Ha együtt éltek, csomagolj össze, és MENEKÜLJ! Minél messzebbre, minél gyorsabban! A párod sajnos egy elmebeteg állat...
2021. febr. 14. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem tehetsz róla, hogy nem vetted előbb észre. Sajnos az elején ezek mindig olyan elragadó arcukat mutatják, megvárják, amíg érzelmileg teljesen függő leszel és akkor jön a fekete leves.

Nehéz egy ilyen kapcsolatból kiszabadulni, mert olyankor azonnal jön a mézeshetek időszak. Olvass a neten a bántalmazó kapcsolatok ciklikusságáról. „ A békülési” szakasz alapvetően fontos a nő lelki ellenállásának megtörésében, a kapcsolatban tartásában, így az szerves része a bántalmazási folyamatnak."

Elbeszélgethetnél valakivel titokbana NANE-nél.

Van chatsegély is:

[link]

2021. febr. 14. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Miért maradnak a nők?

Az erőszak ciklikussága

Itt írnak róla érthetően:

[link]

2021. febr. 14. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha mérlegre teszed a kapcsolatodban a jót és a rosszat, hogy az alapján döntsd el, hogy megéri-e maradni, akkor gondolkozz el azon, hogy amit te jónak hiszel, az csupán manipuláció és a bántalmazási folyamat szerves része.
2021. febr. 14. 23:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat
2021. febr. 15. 06:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdes itt az,hogy :Te, ki vagy??

Egy olyan onálló nő,aki mérleglésre képes,vagy egy bábú!

Amikor kezet emel valaki arra ,akit szeret,kiderül,hogy magát szereti mindennél jobban.

Az önös érdekeit nézi.Te csak egy tárgy vagy.Egy eszköz,ahhoz,hogy neki jó legyen.

Ha olyan kedve van,akkor gyengéd.De ne hidd,hogy érted teszi.Nem.Egyszerűen sajátmagát fényezi azzal is bizonyítva,hogy ő mennyire nagyszerű ember.Vagymert az előző pofont megnemtörtenté teszi.

Megteszel neki mindent.Ezzel meg még egy kanna benzint öntesz a tűzre!Mostmár elhiszi,es tudja,hogy nélküle nincs élet!Őt imádni kell,mert egy isten!Neki jogában áll pofonokat osztani,vagy kedvesnek,gyengédnek lenni.Bármit tehet,hisz ő olyan nagyszerű,hogy még a verés is egy áldás tőle!

Szerencsére nem tudom ki ő,de kitekerném a nyakát ,es eltörném a végtagjait,az biztos!!

Gondolom ebből nagyjából leszűrhető,hogy kire pazarlod az idődet!

Tehát a fő kérdés :Te,ki vagy?Egy merleglésre képes onálló nő,vagy egy bábú,egy használati tárgy!

2021. febr. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!