Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom nem all velem szoba harom napja, mi a velemenyetek?
Ez az elozmeny, ha valakit erdekel: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Azota megmondtam, hogy nem akarok hitelt felvenni, egyreszt az en munkahelyemrol folyamatosan rugnak ki embereket, nem vagyok szar dolgozo, nem felek jelenleg ettol, de en is hibazhatok barmikor, mint barki mas. Meg amugy sem szeretnek majdnem egy even at fizetni valamiert, amit megvehetek jovo honapban egyben.
Na, azota nem beszelget velem, olyan szinten, hogy se jo reggelt, se napkozben semmi es kikoltozott a kanapera aludni es most egesz nap ott fekszik es nyomkodja a mobiljat. Meg penteken kozolte, hogy ot nem erdekli akkor, azt csinalok amit akarok, azt es ugy veszem meg, amit akarok es ennyi.
Nem ertem, mi ennek a hatalmas dramazasnak az oka, hogy nem akartam hitelt felvenni es meg egy honapig nem gardrobszekrenyben lesznek a ruhak, hanem ket fiokosban, de hatha ti okosabbak vagytok :DDD

Komolyan!
Minek vagy egy ilyen barommal?

Beleolvastam az előzménybe, már az probléma hogy ennyire leakar uralni és beosztja mire költhetsz - ez a hisztije csak hab a tortán.
Beszéltél vele, adtál egy esélyt hogy értelmesen átgondolja a hülyeségét, nem élt vele. Nincs mit folytatni ezen a kapcsolaton, értelmetlen. A srác fejében meg nem kis gondok vannak alapból.

Én elolvastam az előző kérdesedet.
Az irásbol az jött le lenyegében,hogy semmi rendszer nincs nálatok.Akartok bútort,de 200 ezret 1 hónap alatt akarsz ősszegyűjteni,(fent irtad).Pedig ennyit nem fogsz.Aztán több bútor is kell,nem csak az az egy.De kéne autóstanfolyam is valamikor,de kéne pc is most azonnal.Ez is kell,meg amaz is kell.
Így nem egy év alatt,de három alatt se lesz bebútorozva az a lakás.
Ez egy halom össze-visszaság.
Így nem lehet semmire se jutni.
Itt konkrét dolgokat kell sorbarendezni és közösen, egyesével kipipálni azokat.Ez így működik.
Most arra koncentrálunk,ami a legfontosabb,aztán a kővetkezőre és stb.
A hitelfelvétel az egyéni.
En sem szeretek felvenni.Olyan esetben veszem fel,ha pld 0%kamatra adnak valamit,ami nem kesőbb kell,hanem most.Mert az időtényező fontosabb,minthogy tököljek vele.Lehet,hogy addigra pld nem ér már semmit,mert egy alkalmi helyzetről van szó,vagy bexart a fagyasztóm,aminek a jav költsége túl sok pldául,és nem várhat.
Ez mindig egyéni helyzet,merleglés kérdése, ezert hülyeség lenne most itt okoskodni a hitelfelvétel mellett vagy ellene érvelni.
Hogy sarkítottan szemléltesem:
Ha a dobozok kerülgetése jobb megoldás,mert neked kell a vizsga,amivel sokminden megoldható,akkor nyilván a dobozkerülgetés a jó megoldás.Ha a bútor megléte a fontosabb,akkor jársz továbbra is busszal.
Ha a párod szexuális teljesítménye a gamer pc meglétetől jobb lesz,es ez a fontosabb neked is,akkor a gamer pc t kell megvenni.
A közös gazdalkodást meg kell tanulni,hogy működhessetek hatékonyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!