Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a barátnőm sokkal többet ápolja az apját mint amennyit kéne. Mit tegyek?

Remélem nem komoly a kérdés. Vagy te tényleg ennyire nulla vagy érzelmileg?
Az apja haldoklik b+. Meg fog halni. Fel tudod ezt fogni a 3 agysejteddel???
Igyekszik vele a lehető legtöbb időt tölteni, mert többé már nem fog tudni.
Jó lenne, ha nem hisztiznél hülyegyerek.
Hihetetlen hogy tényleg vannak ennyire ostoba emberek....

Azért bármennyire is itt a kerdezot akarják ekézni, meg kelleen találni az egyensúlyt.
Nem csak az apa a fontos pláne ha többen vannak testvérek, mások ezt általában beosztják egymás között.
Meg ha már itt jonnek az olyan válaszok, ha az apa meghal utána a párja marad vele.
Ha aztán a pasi nyögné be, hogy most másfél évig mindennel foglalkozok de veled nem....a csaj lenne a legjobban felháborodva.
Elvakult kissé a nő.

kerdezonek EQ-ja nulla. arra van eszed, hogy azon pattogj, hogy foz az apjara, de arra mar nincs, h mondjuk a kerdesbe bele is ird, h miert csinalja ezt?! csak ugy mellekesen megemlited, ha rakerdeznek, h amugy rakos es kemot kap az apja. mintha full lenyegtelen informacio lenne.
mekkora egy gyoker vagy!

Nézd, Kérdező, ez egy nagyon nehéz helyzet.
Anno én is ápoltam a Nagymamámat, 2 éven át, rendesen időre kellett haza mennem, mert meg volt neki a rendszer, hogy mikor kapja a gyógyszert, mikor a vacsit, mikor alszik, mikor van vérnyomásmérés, stb.
Eleinte még ő is tudta ezeket csinálni, de segítettünk. Beteg rokont ápolni nagyon nagy lelki erő, a barátnődnek minden elismerés. Ráadásul az Édesapja. Tudom, hogy hiányolod, engem is hiányolt a párom, de ez egy olyan helyzet, ahol el kell fogadnod, hogy ez van, esetleg besegíthetsz neki, ha tudsz.
Ez mind lelkileg, mind testileg nagyon kimerítő.
Anno nekem a nagymamámban a 3 másik testvérem NEM segítettek, csak Apa meg Anya.
Ebben az esetben a barátnődnek adok igazat, hiszen az Apjáról van szó, akit szeret, és tudja, hogy rosszul van.

Fú de önző avgy ne haragudj. Igen, abban igazad van hogy a 3 testvérnek lehetőségekhez merten, kb egyenlő mertekben kéne segíteni.
De szegénynek az apukája halalos beteg!! Valszeg tudja, hogy nem fog sokáig élni, v legalabbis kicsi az esélye. És törődni akar vele hogy ne egy szenvedés legyen neki. Bezzeg ha a te apadról vagy bárkidről lenne szó, akkor gondolom nem lenne baj.
Ne legyel önző. Az apja! Nem tudom hogyan mondjam. Fontos neki. Természetes hogy az ember ha tud, segít a családtagjain. Pláne ha haldoklik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!