Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nincsenek közös hullámhossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincsenek közös hullámhosszon, nem valók egymáshoz?

Figyelt kérdés

ha egy lány és egy fiú nem találják ki egymás gondolatait,ha nem tudják befejezni azt a mondatot amit a párjuk elkezdett,akkor nem illenek össze?

sokszor hallottam olyasmit,h....közös frekvencián vannak,és h ez milyen jó...ismerek olyan lányt akivel nagyon egyszerre jár az agyunk,mégsem én vagyok a párja.és aki nekem tetszik, hát Ő ismer engem,de....talán nem tudja befejezni az elkezdett mondatomat,és talán nem mindig tudom,h mire gondol.

köszönöm a válaszokat!

23f

2010. aug. 16. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ismered a mondást "Az ellentétek vonzák egymást"
2010. aug. 16. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
az ellentétek vonzák egymást pl: mágnes. de gondolj bele ha ugyanaz lenne az érdeklődési körötök hát nem lenne izgalmas a kapcsolatotok, de így hogy te is meg ő is mást szeret máshogy gondolkozik új dolgokat ismertek meg máshogy álltok a dolgokhoz és így lesz izgalmas a kapcsolatotok...
2010. aug. 16. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
meg ugyanezzel a lendülettel el is baszódhat amit az előző mondott... szerintem. ha nagyon hasonlóak egymáshoz a párok akkor is lehet jó a kapcsolat ez szerintem nem ezen múlik. hanem h tudjanak mindig újat mutatni a másiknak. ez szerintem nem azon múlik h ki menyire illik statisztika szerint a másikhoz.
2010. aug. 16. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
nem igaz hogy az ellentétek vonzzák egymást, max ideig óráig. inkább hasonló a hasonlóval. gondolj bele: közös programok, közös élet esetén mennyi súrlódás van ha mindig ellentéteest akarnak a felek..
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

szerintem ahhoz h így ismerjétek egymást h fél szavakból is megértsétek egymást nagyon jól kell ismerni a másikat, közel kell kerülni hozzá. ahhoz h ennyire egymásra hangolódjatok sztem együtt kell is kell lennetek.

am meg ez nem törvényszerű h csak akkor illetek össze. ha szeretitek egymást akkor már valamilyen szinten összeilletek:)

6/8 anonim ***** válasza:
26%
-kell
2010. aug. 16. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
volt egy ilyen kapcsolatom, totál különbözőek voltunk, és jó szar volt nem is tartott sokáig
2010. aug. 16. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a tőlem nagyon különböző fiúk gondolatát is kitaláltam, még akkor is ha nem jártunk, csak szerelmes voltam belé. Pedig nagyon különbözött tőlem. Egyetlen szemvillanásából tudtam, ha szomorú vagy boldog. Tudtam, kibe szerelmes, anélkül hogy bárki mondta volna. Azt is tudtam, amikor felfigyelt rám, mégpedig abból, amiből senki más soha nem jött volna rá: nem nézett rám, de olyan szinten, hogy az döbbenetes volt, ha neki mentem volna, akkor is elkerült volna a szemével, máskor meg lekapta a pillantását. Aztán be is igazolódott a megérzésem. És azt is megéreztem, amikor elhidegült tőlem, mert túl korán akartam szembesíteni azzal, hogy köztünk elkezdődött valami. Csak pletykáltak rólunk, én nevetve elmondtam a pletykát, és örökre elveszítettem. Túl korai volt. Ezt is tudtam. Tudtam, amikor menyasszonya lett, pedig még senkinek sem mondták, nem is voltak együtt mások előtt. Felhívta a mellettem ülő lányt telefonon, és összerándult a gyomrom, pedig nem hallatszott ki a hangja. Őt vette később feleségül. Szinte már abnormális módon megérzéseim voltak vele kapcsolatban. 10 évig nem lettem újra szerelmes.

Most is rá vagyok hangolva a szerelmemre, pedig ő is az ellentétem. Én már akkor leírtam a naplómba, hogy szerelmes belém, amikor még arról se volt szó, hogy járni fogunk. Le is írtam, hogy szerelmes belém, de még ő se tud róla. Fél éve jártunk, mikor végre bevallotta, hogy szerelmes. És az is volt, nagyon. És azt is megéreztem, amikor már nem volt az. Pedig látszólag minden szép és jó volt. A mai napig megérzem minden hangulatváltozását. Megismertem annyira, hogy tudom, mikor mit gondol bizonyos dolgokkal kapcsolatban, még akkor is ha én más véleményen vagyok. És ez kezd kölcsönös lenni. Egyre gyakrabban veszem észre, hogy megérzi a szomorúságomat akkor is, ha nem hirdetem ki. Múltkor is váratlanul felhívott, mert megérzett bennem valamit, pedig egész nap igyekeztem leplezni.

Szóval van olyan is, hogy az ellentéted, de annyira szereted, annyira szerelmes vagy, hogy nagyon odafigyelsz rá, és akkor is tudod mit gondol, mit érez, ha amúgy különböztök.

2010. aug. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!