Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek lehet igaza?
Most elkezdődött ez az uj sorozat ahol ezek a törökök csinálják a családi cégüket és nagyon jól megy nekik.
A barátom mostanában mindig nézi és én is elkezdtem nézni és észrevettem, hogy amikor a főszereplő feleségét mutatják, ahogy veszekszik a férjével vagy a szeretőjével, akkor a férjem mindig hangosan elkezd kiabálni a tévével és a múltkor ki is húzta.
De amikor kiabál, akkor mindig ennek a szemét Szamiának a pártját fogja és az, hogy megcsalja a férjét az neki nem számít, meg hogy szétveri a családi céget! Ez az Oszman amúgy mutatják is, hogy csak éjjel nappal dolgozik, nem csalja meg a nőt!!
Mert szerinte ez a Szamija már egyébként is szenved ebben a házasságban, mert a férfi elhanyagolja és szerinte nem kellene annyit dolgoznia.
Én meg azt kérdeztem, hogy akkor a Szamija az miből ülne abba az autóba, meg támogatná a festőt (aki egyébként a szeretője!!)
NA, ezen nagyon összevesztünk és most napok óta nem engedi hogy együtt nézzük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!