Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem mutatja meg a mellét, nem veszi le a melltartóját, vajon miért, mit tehetnék?
Baratnőm 22 éves, én 21 vagyok. Négy hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem és ő is engem. A szex nagyon jó vele, imádom minden porcikáját. Nagyon megbízunk egymásban, járunk együtt bulizni van,hogy egy hétig nálam van. Mindenben próbálok neki segíteni és ő is nekem. Sokat dicsérem, mert igényli megmert kicsit önbizalom hiányos is. Ő egy nagyon-nagyon csinos lány.
Azonban még sosem láttam a mellét és azt sem szereti, ha hozzányúlok, sőt összerándul tőle vagy elhessegeti a kezével a kezemet. Nem beszélünk erről, ez tabutéma.
Engem, viszont kezd frusztrálni, hogy mi állhat ennek a hátterébe, félek, hogy korábban megerőszakolták vagy valami hasonló. Másra nem tudok gondolni.
Egyrészt a véleményetekre lennék kiváncsi másrészt, hogyan kellene megbeszélnem ezt vele. Megjegyzem még ettől függetlenül szeretem, de nagyon jó melle van és zavar, hogy nem láthatom.
2
Jah,mert Covid miatt nem lehet bulizni XD jó vicc
Kérdező: lehet, hogy szégyelli a kinézetét vagy lehet hogy nem egészségesek a mellei. Az is lehet (de ez tényleg csak feltételezés) hogy van valami rá tetoválva amit nem szeretne, hogy láss, vagy valami amit el akar tüntetni. Mindenképp beszéld meg vele szerintem. Mondd, hogy te szereted így is úgy is és nincs mit szégyenie előtted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!