Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnők, feleségek ti kidobná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnők, feleségek ti kidobnátok a barátotokat, férjeteket ha kiderülne, hogy szeret néha nőnek öltözni?

Figyelt kérdés
Nem transgender és nem meleg, csak izgatja ha női ruha van rajta.
2021. febr. 7. 22:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Itt sokkal betegebb szarokat olvastam már miket engedtek meg nők a férjüknek. Pl. szoptatás kagetóriában nagyon régen volt egy kérdés, ami alatt kifejtették a szoptatós anyukák, hogy a férjük is imádja szopni a mellükből a tejet. Hát az már szó szerint óriáscsecsemő pfejj. Tehát egyszer a baba egyszer meg a férj. Szerintem az pl jóval meredekebb és betegebb, nálam az beteg szar kategória meg a seggberakás.
2021. febr. 8. 02:19
 12/19 anonim ***** válasza:
35%

Mint a huzat

És DE, meleg!

2021. febr. 8. 05:00
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Ki, ha meg eltépi a harisnyám el is ásom...
2021. febr. 8. 07:09
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Biztos a következő farsangi bálra próbál :D
2021. febr. 8. 08:59
 15/19 anonim ***** válasza:
49%
Nem.A bugyimat szokta felvenni.Nincs ebben semmi különös.
2021. febr. 8. 09:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Én igen. Ezt én nem bírnám elviselni. Az ilyet azért korrekt ember elmondja a kapcsolat elején, nem sunyiskodik. Aztán ilyenkor a nő a szemét, ha szakít, mert el kell fogadnia 100%-ig a másik minden parafíliáját, perverzióját.
2021. febr. 8. 11:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, viszont sokat beszélgetnék vele erről, hogy rájöjjünk közösen az okaira. Ha szeretek valakit, ez nem változtat ezen.
2021. febr. 8. 11:57
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

17# esnek van a legjobb gondolata!Gratulálok innen, ismeretlenül is ennek az is kedves hölgynek!

Biztosan főnyeremény vagy,boldog,aki veled van!!

💝

2021. febr. 8. 13:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Kiábrándulnék belőle azonnyomban. Nálam már az is kiveri a biztosítékot egy szintig, ha egy férfi keresztbetett lábakkal ül, mint a nők. Egy férfi legyen férfias.

Szóval valószínűleg szakítás lenne a vége.

2021. febr. 10. 03:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!