Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ezzel a férfival? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Próbálok vele szexen kívül találkozni, hogy minimálisan is de többnek érezzem magam, mint egy használati tárgy. Most a korlátozások miatt nagyon nehéz ezt kivitelezni.

Kértem találkozunk, menjünk sétálni, amire el is jön, de MINDEN alkalommal ha nem nálam vagyunk - vagyis nincs szex - veszekedés lesz a vége, belém köt, szó szerint, olyan feszült lesz 10 perc alatt, mint egy elektromos kiállás... lehord minden utolsónak, én meg sírva megyek haza..

Különben ő mindig akar találkozni NÁLAM, és abból mindig szex van. De szerinte ő sose azért találkozik velem... szerintem mindig azért találkozik velem, mert ha én nem kérem, hogy a szabadban legyünk (fizikailag nem lehet szex) akkor ő ugyan elfogadja, de mindig, mindig, mindig kiabálás, veszekedés a vége.. és ő sosem mondja, hogy menjünk ide, vagy oda.

Ő tagadja. Azt mondja, ÉN szégyellek vele menni bárhova is (!), aminek én soha, soha, SOHA semmi jelét nem adtam. Én különösen nagyon szeretek vele bárhova is menni, vagy bárhol együtt megjelenni.

2021. febr. 7. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
De tenyleg mit tud ez a ferfi hogy k..nak hiv, hasznal, hazudik es igy rohansz utana?
2021. febr. 7. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Sikerült egy guminő szintjére leküzdened magad.
2021. febr. 7. 14:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Drágám ezt csak elhagyni lehet, vagy beletörődni a guminő szerepbe.

Ennyire vastag a dugattyúja? Gyakorlatilag leírtad, hogy értelmesen nem tudsz vele beszélni, sem érzelmileg nem nyújt semmi jót, tehát megint csak ugyanoda lyukadunk ki.

2021. febr. 7. 14:27
 14/18 Linny22 válasza:
100%
Így jártam, kb 20 hónapja kezdődött. Cuki volt, munkahelyen ismerkedtünk, a szex annyiban volt más vele, hogy hirtelen egymásnak estünk és nekem ez a szenvedély durván ütött és jó volt. Neki is. Csakhogy, mivel nem volt tisztázva semmi, spontán kezd{dött, elkezdett furán viselkedni a pasi. Hozzáteszem addigra bele voltam esve, talán az a baj, azt hittem ha ezt kimutatom, minden oké lesz. Szóval, pasas jött hozzám néha vagy én hozzá, de napközben is volt, hogy találkoztunk, beszélgettünk. Kis idő múlva este már úgy jött elém, munkahelyemre, hogy jössz hozzám? És kacsintott de nekem már kicsit rosszul esett, hogy csak ennyi történik nem fejlődünk. Kezdtem távolodni, ő ideges lett sőt megkérdezte : "Hívjak másik nőt?" Sőt, kolleganőmmel kezdett talizni, azt állították, haverok. A nő rápattant, majd lepattant, mikor a srác azt mondta, hogy végül is én vagyok a barátnője. Ez jólesett. Csakhogy eltűnt a fiú mint a kámfor. Több hónap múlva tudtam meg, hogy külföldön van, dolgozik. De mire volt ez jó? Bánkódtam miatta, mással vigasztalódtam, majd keresett, hónapokig írtunk, hazajött, persze nem bírtam ki, szex és ment vissza. Utána megkérdezte, kimennék e hozzá, de mivel kapcsolatról hallani se akart, csak szexelünk meg "elleszünk" én nemmentem ki. Persze szerettem még. De fájt sokminden, a magyarázataim kéréseim igényeim meg se hallotta. Végül felhívott, hogy van egy nő, gazdag, meghívogatja, közös programaik is vannak. Előadta hogy az a nő egy angyal, és őt tiszteli!! Én meg nem tisztelem!!! Fordult velem a világ!!! Nem féltékenység, hanem a pökhendisége ledöbbentett!! Persze azt akarta elérni hogy rohanjak hozzá ki és vegyem el a nőtól!! Hát lett egy kapcsolatom de abba csak menekültem nem tartott sokáig. Mikor vége lett, pasi hazajött külföldről és megint nem tudtam neki ellenállni!! De azt mutatta békülni akar, ám mikor visszament külföldre, kiderült, haragszik és semmit se akar már mert én őt nem szerettem soha! Na most jutottam odáig, hogy ha szerettem ha nem, kikészültem lelkileg. Azt hiszem, nárcisztikus. Egyszerűen nem ér ennyit az egész. Oda lett 20 hónapom, uralkodni akart felettem 1000 km - ről megmondani mit tehetek mit nem!! És ő érzi magát a sértett félnek!! Nagyon fáj az egész. Most fejeztük be p@r napja. De még most is ő jár az eszemben, függtem tőle, attól, hogy ír e, hogy büntet, vagy jutalmaz e, mert nagyon édesen tud viselkedni mindeközben! De mindez csak álca. Romlott, zavaros és a kapcsolódásunk olyan volt mint egy sötét tánc. Keserű az utóíz. Szóval, drágám, manipulálva vagy. Én az enyémmel nem bírtam, sajnos. De együttérzésem, bárhogy döntesz, nem lesz könnyű. Légy erős.
2021. ápr. 1. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát magában az hogy szex nélkül ideges, nem jelent sokat. Én olyan baszatlan p*csa módjára tudok viselkedni hogy valami iszonyat, pedig imádom a páromat személyiségileg XD Ő is morci ha kimarad 1-2 hét, nekem is rosszul esik néha, hogy előbb szex és utána mehetünk el futni vagy fagyizni, de van itt egy számottevő különbség! Mi ezt tisztáztuk, és ELMEGYÜNK valahova szex után. Ti szexelni jártok össze. A srác csak kihasznál, sajnálom.
2021. ápr. 6. 00:45
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt inkább koptasd le!
2021. ápr. 6. 01:13
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
2 hónapja semmi sem változott a kis fejedben, hogy kiemelted a kérdést?
2021. ápr. 6. 06:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyen több önbecsülésed. Ez a pasi csak használ, és téged akar beállítani rossznak. Hagyd ott a fr*ncba és keres egy normális aki megbecsül.
2021. ápr. 6. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!