Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha direkt becsukom a szemem, azt kihasználnàk minden esetben?
Szoval exeimmel voltak olyan problémak hogy csajoztak, vagy megcsaltak, elég volt a teloba nézni meg ilyenek es mindig találtam valamit. Ami miatt folyamat idegeskedtem feltekenykedtem.
Olyan szinten elegem lett ebből, hogy képtelen vagyok rá. A kovi kapcsolatomban az sem erdekelt kik az ismerősei facen, kikkel mit irogat telon, ha elmegy épp hova lép le, amit simán tudtam tartani is mert ugyis külföldi volt es a 3.nyelven folytatta ezeket, ő meg a magyart nem értette. Szoval en is irhattam akárkinek akármit.
Igy egymás magánszférája teljesen tiszteletben volt tartva is. Mert a fene sem fog google forditozni ezerféle üzengetést :D
Csak épp...annyit én értettem a 3.nyelven, hogy lejött, hogy kibeszél a haverjaival minket/engem. Ugye ők azt hitték nem értek semmit igy előttem is simán beszélgettek amit hagytam is rendesen...
Nem ez miatt de amugy kesobb szakitottunk. Hazaköltöztem.
Es még mindig ott tartok hogy nem akarom magam kapcsolatban idegesiteni.
Azaz ismerkedem moat egy sraccal. Soha nem akarok tudni pl a face adatlapjárol se, a telefonjarol se, nem erdekel mikor kit like-ol, mihez kommentel kiket köszönget, en ebbe nem akarok "beleőrülni",hogy kvàzi keresgessem mikor figyel be egy random lany hogy uristen bókolt neki es aztan ezen témázzunk.
En semmiről nem akarok tudni semmit. Csak, hogy amig velem van velem van, ha nem akar, akkor meg szabad ember, lehet menni.
Nos de arra is gondoltam ha ezt ő le fogja vágni hogy mellettem még kb szexchatelhet is az se érdekelne..nem élne ilyenekkel az ember automatikusan vissza?
Tehát ott kell lenni nyitott szemekkel egy kapcsolatban hogy ne nézzenek hülyének?
Mert elvileg csak azt használják ki akit ki lehet..es velem elvégre ilyen formában akár "online is csalhatnának".
Annyira az a sztrájk van még bennem es ez nem mulik évek ota. Hogy NEM akarom látni/tudni kinek.mit irogat kiket köszönget en ebbe NEM akarok belefolyni, meg kicsinálni magam mégegyszer.
Es szoval ismerkedünk halad a dolog, a srác többet is akarna, volt már szex is, de én még mindig ott tartok hogy komolyan én azt sem akarom tudni mit csinál ha nincs velem, én nem akarok ezen idegeskedni. Es ez ugye neki ugy jön le egyelőre hogy azt hiszi ő maga nem érdekel. Nem tervezem elmondani neki a fentieket amugy...
Es ugye azert se mutattam őt be mert nem akartam azon agyalni sem hogy esetleg miket beszélt valamelyikkel amit pont nem hallottam, stb
Szerettem volna ha a munkám nem erről szol.
Amit persze hogy nem mondok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!