Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásra utal?
Barátnőmmel leakartuk tesztelni a barátom mennyire hűséges e hozzám
Rairt egy barátnőnk (tényleg nagyon gyönyörű meg jól néz ki az a lány) ezért is és barátomra rairt vissza irt már elsőnek le kamuzta hogy biztos kamu képet aztán kimagyarázta magát de utánna a legjobb haverja is bekovette a csajt (engem nem követ a legjobb haverja) És ez így tűnt mintha azzal a lánnyal megcsalna csak kamunak tűnt ezért a legjobb barátja is bekovette hogy megnézze kamu vagy valódi képek

Bár érthetetlen amit itt össze vissza írkáltál... Szerintem te egy 9 éves unatkozó kislány lehetsz és ez kérlek szépen, a FELNŐTT kategória, ahol FELNŐTT kérdést teszünk fel, nem pedig óvodás szintűt. Egyébként, tanulj inkább meg rendesen fogalmazni és írni az általános iskolában, ahelyett, hogy unalomból ide kreálsz valami posvadványt. Mellesleg a tini kategória arrébb van!
Valaki aki érti, fordítsa le, mert ez érthetetlen valami.

16, és nem is fogják ellopni az eszéért. :D
Így második magyarázatra nagyjából értem, de jobban jött volna ki a dologból ha inkább nem magyarázza el. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!