Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen típusú nők hajlamosabbak a megcsalásra?

Nem ilyentől függ. Akkor ezzel a felfogással pl. minden kigyúrt pasinak csak szexre kellenek a nők?
Egyén függvénye, hogy kinek nincs gerince.

Analfabéta cigánylány ugyan úgy megcsalhat mint a 2 diplomás, 3 nyelven beszélő közgazdász csaj.
Külső, kor ugyan ez. Nem számít.
Nem ettől függ, hanem a személyiségtől, neveltetéstől, erkölcsi értékektől...

"Gyakorlatilag barki megcsalhat barkit, mindentol fuggetlenul."
Hogy lenne már mindentől független, az egész világ ok-okozaton alapul. A neveltetés elég nagy szerepet játszik, hogy normális erkölcsű ember legyél, természetesen nem 100%-os garancia, de ezt senki sem mondta.
# 6
Ha megölök egy embert, nem a jellememmel volt a baj, az csak egy döntés. Elcsábított a gondolat,hogy holtan jobb lenne az az ember.

Én alapjáraton hűséges típus vagyok, aztán egyszer előfordult az,hogy félreléptem. Mondhatnám,hogy soha többet, de nem mondom, se ennek az ellenkezőjét.
Vannak akik kifejezetten csalfák, szeretik a hódítást. Ez általában köztudott róluk, hiszen ha hol ezzel, hol azzal vannak, az csak kiderül.
De vannak, akiknek az életében 1X-2X fordul elő,esetleg egy nehezebb helyzetben.
Ezt senkiről nem tudod megtippelni. Akik nyitottabbak éppúgy lehetnek hűségesek mint a zárkózottabbak csalfák.

Ez nem ilyeneken dől el. Egy szép nő is lehet hűséges, sőt, az is lehet hűséges, aki szingliként futókalandokban is benne van.
Értékrend kérdése. Az, ahogy beszél az emberekről, ahogy érzi egy kapcsolat súlyát, ahogy tiszteli a párját és ahogy van annyi öntudata és önuralma, hogy tudja, hogy pár óra kúrogatás elcseszi az egész közös jövőt, megalázza általa a párját és talán tönkre is teszi őt bizalmi és párkapcsolati szempontból egy életre.
Nem kell sem iskolázottnak, sem idősebbnek, sem fiatalabbnak, sem butábbnak, sem csinosabbnak, sem rondábbnak lenni ehhez, de még nőnek sem. Az csal meg, aki nem látja, hogy mit tesz. Aki belülről rothad és akinek nincs, de soha nem is volt fogalma az empátiáról, a normális értékrendről, vagy a felelősségről, amit azáltal vállal, hogy hagyja, hogy a másik közel kerüljön hozzá érzelmileg.
Belőlem sem néznék ki, hogy valaha hűséges lennék. Nehezen vagyok lekötözhető, kevés emberbe szeretek bele, nem vetem meg az érzelemmentes szexet és szép nőnek tartom magam. De ismerem egy párkapcsolat "alapszabályait" és aki a párom, a társam, aki számít rám és bízik benne,, azt akkor sem tenném ki ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!