Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora bűn egy női barát?
15 éve van egy női barátom akit a feleségem sosem kedvelt és nem tudja elfogadni,hogy létezik. Sosem volt semmi köztünk. KB havonta 1x futunk össze, tegnap találkoztunk és mivel sehova nem lehet beulni ezért az autóban beszélgettünk nagyjából 3-4 órát. A feleségem azóta haragszik.
Ekkora bűn lenne egy női barát akivel nega még találkozok is?

Ha a csaj beszélne a feleségeddel éa közölné hogy ő bottal sem nyulna hozzád nincs mitől tartania, szerintem megnyugodna.
Csak en hasonlot mondtam mikor egy gyerekkortol kezdve barátom egyik random nője (akit amugy is csalt oda vissza)nekiállt hepciáskodni, illetve nem igy sértőn de elmagyaraztam hogy azert ez nekem sok lenne..

Köszönd magadnak. Én is csak azokat a barátokat tűröm meg a párom körül, akiket ismerek. Ha egy párkapcsolat komoly, ismerjük egymás barátait. Én is elsők között mutattam be neki az én barátaimat, azóta ők is jóban vannak egymással, sokszor még több közös témájuk is van, mint velem, mert azonos neműek, néha jobban érzik egymás dolgát.
Lelépdelni a haverkával szingli tini dolog. Persze, néha van, hogy négyszemközt akar beszélni a barát, de aki csak úgy képes találkozni, hogy négyszemközt van, kerülgetve a barátja párját, az vagy egy gusztustalan szarkavaró aki képtelen elfogadni és tisztelni a kapcsolatot, vagy egy élősködő, aki akkor veszi elő a barátját, amikor ki kell húzni a szarból, egyébként meg képtelen szimplán szórakozásból összeülni.
A legjobb barátok vagyunk a párom azonos nemű gyerekkori barátjával. Lelkitársam az az ember és már rajtam keresztül keresi a párom. Aztán volt olyan is, aki azt próbálta csinálni, amit korábban írtam: ment a mesterkedés a hátam mögött, a kerülgetésem és a párom kisajátítása meg este elhívogatása. Kár, hogy a párom nem volt erre partner, az pedig nem tetszett a kis drágának, hogy engem is vitt magával. Szerencsére már nincs az életünkben.

Hát szerintem baromira nem mindegy, hogy beültök emberek közé egy kávéra, felmentek a saját lakásotokra ahol ott a feleséged egy szobával arrébb, vagy a kocsiban kucorogtok a sötétben, mint egy tini szerelmes pár.
Szerintem sem tetszene neked sem, ha a feleséged eltűnne egy pasival órákra a kocsijában és isten tudja mit csinálnának.

Nem kéne bűn legyen és értelmes felnőtt ember ezt felfogja és nem féltékenykedik. Főleg ha már évtizedek óta ismered őt. Kismillió esélye lehetett volna, hogy összejöjjetek, oszt lám, mégsem ő a feleséged.
Nem is értem az ilyet, komolyan.
32N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!