Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ekkora bűn egy női barát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora bűn egy női barát?

Figyelt kérdés

15 éve van egy női barátom akit a feleségem sosem kedvelt és nem tudja elfogadni,hogy létezik. Sosem volt semmi köztünk. KB havonta 1x futunk össze, tegnap találkoztunk és mivel sehova nem lehet beulni ezért az autóban beszélgettünk nagyjából 3-4 órát. A feleségem azóta haragszik.

Ekkora bűn lenne egy női barát akivel nega még találkozok is?

2021. febr. 4. 19:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Ha a csaj beszélne a feleségeddel éa közölné hogy ő bottal sem nyulna hozzád nincs mitől tartania, szerintem megnyugodna.

Csak en hasonlot mondtam mikor egy gyerekkortol kezdve barátom egyik random nője (akit amugy is csalt oda vissza)nekiállt hepciáskodni, illetve nem igy sértőn de elmagyaraztam hogy azert ez nekem sok lenne..

2021. febr. 4. 20:11
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell a feleséged előtt mondani. De ha nálatok lennétek biztisan sokkal nyugottabb lenne. Ő tesz vesz a hálóban, olvasgat elfoglalja magát, ti meg beszélgettek a nappaliban/étkezőben. Mert 3-4 órát kuksoltok kettesben egy kocsiban, hát nem csoda hogy a feleséged nincs feldobva
2021. febr. 4. 20:18
 13/25 anonim ***** válasza:
82%

Köszönd magadnak. Én is csak azokat a barátokat tűröm meg a párom körül, akiket ismerek. Ha egy párkapcsolat komoly, ismerjük egymás barátait. Én is elsők között mutattam be neki az én barátaimat, azóta ők is jóban vannak egymással, sokszor még több közös témájuk is van, mint velem, mert azonos neműek, néha jobban érzik egymás dolgát.

Lelépdelni a haverkával szingli tini dolog. Persze, néha van, hogy négyszemközt akar beszélni a barát, de aki csak úgy képes találkozni, hogy négyszemközt van, kerülgetve a barátja párját, az vagy egy gusztustalan szarkavaró aki képtelen elfogadni és tisztelni a kapcsolatot, vagy egy élősködő, aki akkor veszi elő a barátját, amikor ki kell húzni a szarból, egyébként meg képtelen szimplán szórakozásból összeülni.

A legjobb barátok vagyunk a párom azonos nemű gyerekkori barátjával. Lelkitársam az az ember és már rajtam keresztül keresi a párom. Aztán volt olyan is, aki azt próbálta csinálni, amit korábban írtam: ment a mesterkedés a hátam mögött, a kerülgetésem és a párom kisajátítása meg este elhívogatása. Kár, hogy a párom nem volt erre partner, az pedig nem tetszett a kis drágának, hogy engem is vitt magával. Szerencsére már nincs az életünkben.

2021. febr. 4. 20:26
 14/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem a női barát bűn, hanem ahogy a helyzetett kezelitek. Az igencsak kifogásolható.
2021. febr. 4. 20:29
 15/25 anonim ***** válasza:
84%
Itt a sunnyogás a probléma.
2021. febr. 4. 20:31
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
Arról már nem is beszélve, hogy egy párkapcsolatban a pár két tagja elsőszámú barátja és lelkitársa egymásnak. Ha van párom, azzal lelkizek, a barátaimnak csak akkor hozom fel a dolgokat, ha a párommal már kilelkiztem magam. A barátaimnak a párkapcsolati problémáimhoz meg aztán abszolút semmi köze, nem is tudnak rajta segíteni, azon csak én és az az ember tud akivel kapcsolatban vagyok. Értelmetlen tehát miattam kinn sutyorogni, mert minden, amit a barátommal sutyorognék, azt a párom tudja meg hamarabb. Ha pedig a barátnam van igénye lelkizésre, meg kell szoknija, hogy nem vagyok a 0-24 ügyeletes lelki szemetese és ha meg is hallgatom, nem csinálhat abból rendszert, hogy velem lelkizik egy olyan szituációban, amiben akár randizni is lehetne. Álljon már meg a menet.
2021. febr. 4. 20:31
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Hát szerintem baromira nem mindegy, hogy beültök emberek közé egy kávéra, felmentek a saját lakásotokra ahol ott a feleséged egy szobával arrébb, vagy a kocsiban kucorogtok a sötétben, mint egy tini szerelmes pár.

Szerintem sem tetszene neked sem, ha a feleséged eltűnne egy pasival órákra a kocsijában és isten tudja mit csinálnának.

2021. febr. 4. 21:43
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
Nalunk is elfogadottak az ellenkezo nemu baratok es teljes bizalom van.
2021. febr. 4. 21:46
 19/25 anonim ***** válasza:
49%

Nem kéne bűn legyen és értelmes felnőtt ember ezt felfogja és nem féltékenykedik. Főleg ha már évtizedek óta ismered őt. Kismillió esélye lehetett volna, hogy összejöjjetek, oszt lám, mégsem ő a feleséged.

Nem is értem az ilyet, komolyan.

32N

2021. febr. 4. 22:21
 20/25 anonim ***** válasza:
39%
Barátkozz 70 éves nénikkel. Azokkal nem lenne baja a nejednek.
2021. febr. 4. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!