Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha már az elején nem jó a szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már az elején nem jó a szex?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, aki egyébként az edzőm. Egy buli után úgy alakult, hogy nálam ébredt fel másnap. Találkoztunk utána párszor edzésen kívül is, viszont a szex számomra nem volt jó. Illetve voltak olyan dolgai amik nem tetszettek (pl. puszit dob a levegőbe, meg ilyen apróbb dolgok, amikkel kimutatta a ragaszkodását és nekem már kicsit sok volt). Én akkor még egyébként egy másik férfi miatt szomorkodtam, illetve hosszú évek óta nem volt kapcsolatom. Lehetséges, hogy emiatt, és a rossz emlékek miatt éreztem túl soknak a ragaszkodását, és féltem az újabb kudarctól. Akkor én véget is vetettem az ismerkedésnek. Ez lassan 1 éve volt. Azóta is ő az edzőm, baráti a viszonyunk ugyanúgy, mint a fent történt dolgok előtt. Viszont én mostanában nagyon sokat gondolok rá, és szeretnék vele beszélgetni, szeretnék hozzábújni. Csak az tart vissza, hogy ezt kimutassam felé, hogy amikor ismerkedtünk, 2x volt szex, és nem élveztem. Nem tudom, hogy ha ez már az elején nem jó, akkor hosszútávon tudnánk-e javítani rajta, vagy csak rosszabb lenne. Nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy játszom vele. Tanácsot szeretnék kérni, hogy egy ilyen helyzetben mi lenne a legjobb megoldás. Külső szemmel könnyebb rámutatni a dolgokra.

Előre is köszönöm! :)

L/28

2021. febr. 4. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magányos vagy és amíg ló nincs, jó a szamár is. Annyira anno se voltál érte oda, a szex is szar, nem ő hiányzik neked, hanem a törődés. Hagyd ezt a pasit, mert nem lesz jó vége.
2021. febr. 4. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Áh nekem egyszer is bőven elég ha vkivel nem volt jo.

Én biztos keresnék valódi Ferfit. Az csak öröm és sosem kétség.

De ez en vagyok ugye nem te..

2021. febr. 4. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom neked milyen pasijaid voltak előtte, de jellemzően nem jó eleinte a szex. Folyamatosan lehet rajta javítani, megfelelő kommunikációval, célzásokkal.
2021. febr. 4. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha kapcsolatot szeretnél akkor nem zavarna, a ragaszkodása.

És a szex sem működőtt köztetek, akkor most sem működne, hacsak nem mindkét dolog mögött az állt, hogy még nem voltál túl az előző kapcsolatodon.

Azt pedig csak te tudod.

2021. febr. 4. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
43%

Atyaég... a sztori, az íráskép...

Ha nem írod oda a végére, hogy 28, akkor simán 14-nek gondollak.

2021. febr. 4. 18:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is előfordul, hogy időnként eszembe jutnak a korábbi partnereim ha magányos vagyok. De aztán rájövök, hogy maga a kapcsolat hiányzik nem az az adott személy, hosz nem szeretem, nem illünk össze. Szerintem ilyesmi van nálad is.
2021. febr. 4. 18:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon ugy nez ki, hogy o nem kell neked, de valakire nagyon vagysz, es mikor nincs a karjaidban, idealizalod. De az a pasi nem o. Az nincs.
2021. febr. 4. 19:04
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem lett jó később se a szex. 2 hónapig kínlódtam vele, mert nem akartam megbántani, de mivel nem voltam szerelmes, a szex pedig nem volt jó, nem láttam értelmét folytatni.
2021. febr. 4. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem jó a szex, nem lesz jó a kapcsolat.
2021. febr. 7. 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:

3# igaza van.

Vegyük elő a logikánkat és a tapasztalatainkat.

50 éves fejjel Nem 1 nőm volt.

Tehát valami rálátásom azért szerintem van.

Nem voltak egyformák(hála istennek),és szexuális téren is voltak bőven különbőző szokásaik,vágyaik.

Ebből kifolyólag ugye nem mindenkivel játszhatod el ugyanazokat a dolgokat,hogy az maximálisan jó legyen elsőre.Előfordulhat,hogy betalál,de az inkabb szerencse,mintsem tudatos.Tehát nem tudhatod,hogy a másiknak mi okozza azt a csúcsörömöt.(Mondjuk az azért elég meredeken festene,ha szex előtt egy részletekre kiterjedő kerdőívet kéne mindkettőtöknek kitölteni,hogy a másik egyből tudja mitől indul be a párja.)

Idővel egyre jobb lesz,ha kezditek kiismerni egymás testet+beszélgettek róla.

Aztán van az a helyzet,mikor nem vagy a toppon,vagy ő nincs a toppon.Így évek alatt is van,hogy egy együttlét fantasztikusan jó,mig maskor azt mondod,hogy jó volt ugyan ,de volt már jobb is.

Szval nem vagyunk szupermenek,meg szupergirlek mindig,és mindenkor.

Az csak a mesékben van.

2021. febr. 8. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!