Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna hogy a barátnőtöknek az exe fekete?

Figyelt kérdés
A barátnő kint élt franciába két évet, és ott szedte össze, és egy évig együtt voltak. És mikor kérdeztem hogy mit gondol egy fekete paliról akkor bökte ki hogy az exe dögösebb volt...

2021. febr. 4. 11:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%
Semennyire! Nem vagyok rasszista, és a farkammal kapcsolatban sincsenek komplexusaim.
2021. febr. 4. 12:38
 12/30 anonim ***** válasza:
68%
te is tetszel neki* (bocsi, félrebeszélek)
2021. febr. 4. 12:38
 13/30 anonim ***** válasza:
69%
Azok akiknek ez nem tetszik el tudják mondani pontosan mi bajuk a negerekkel? Mert ha cigányokról lenne szó még érteném, de basszus Magyarországon alig van néger, így saját tapasztalata nem hiszem hogy olyan sok embernek van veluk. Én konkrétan kettőt ismerek, mind a kettő orvos.
2021. febr. 4. 13:24
 14/30 anonim ***** válasza:
64%
Semennyire nem zavarna.
2021. febr. 4. 13:47
 15/30 anonim ***** válasza:

#13 Én többeket is ismerek és mind orvosok vagy informatikusok (én is informatikus vagyok).

Akiket ismerek, azok mind nagyon ambiciózus, sikeres, szorgalmas emberek. Nyilván, hiszen ahhoz a néhány százaléknyi emberhez tartoznak, akik nyertek külföldre teljes ellátást biztosító ösztöndíjat.

2021. febr. 4. 16:39
 16/30 anonim ***** válasza:
69%

Hát azért amelyik csávót ez zavarja, az magáról állít ki szegénységi bizonyítványt

Elképzelni sem tudom, miért számítana, hogy mennyire volt sötét a bőre az előző palijának

2021. febr. 4. 16:55
 17/30 anonim ***** válasza:

Tessék : https://www.youtube.com/watch?v=XHby6kxhpfM

Nagy kő alatt lakik a nagy béka.... :D

Ha nem akarsz hallani részleteket ne kérdezgesd :D Én se akarok hallani arról, hogy esetlegesen hány kuki járt benne (értsd nem kérdezek az exeiről) mert ha túl nagy számot hallanék a végén gyors ütemben szakítanánk.

2021. febr. 4. 17:37
 18/30 anonim ***** válasza:
59%
Gondoltam hogy nem fogok választ kapni arra miért zavarja ez őket.
2021. febr. 4. 18:51
 19/30 anonim ***** válasza:
32%
A mai 20 éveseknek ezt úgy sem lehet elmagyarázni. Olyanok mint a gyerekek, akiknek meg kell égetniük magujat hogy megtudják milyen a tűz. Apátlan anyátlan szosölmédia generációnak meg tökmindegy kivel vannak.
2021. febr. 4. 20:18
 20/30 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod elmagyarazni mert nincs racionális indokod.
2021. febr. 5. 04:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!