Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A férjem semmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A férjem semmit nem mozdít meg itthon.

Figyelt kérdés

A covid miatt sajnos nem tud dolgozni (vendéglátás), így egész nap csak van itthon. tv-t nèz, játszik. Arra jövök haza,hogy fekszik,de a mosogatóban a sok mosatlan cucc. Meló előtt (korábban kelek),hogy legyen ebèdje+én is viszem magammal vagy este főzök úgy,hogy legyen másnapra. Csak a főtt ételt eszi meg így vagy főzök nagyobb adagot vagy főzök reggel és este is.

Amíg dolgozott föl sem tűnt,hogy ennyire semmit nem csinál. Így viszont nagyon is. Megjövök melóból mosogatok, kaját főzök,takarítok.

Még a szennyest sem viszi már el a tartóba. Ledobja oda, ahol éppen levetkőzik. Zoknik minden felè. A kukát se vitte ki még soha.

Ma kèsèsben voltam és az ajtó elé tettem le a szemetet,mert nem volt időm elvinni a kontènerig. Persze mikor haza jöttem, ugyan ott volt.

Szó szerint semmit,de semmit nem csinál.

A kaját is elé kell tenni, inkább addig nem eszik,ha itthon vagyok. Ha nem, nyilván kiveszi a kaját.

Mondjuk ezt én rontottam el,mert egy éve fogyókúrára fogtam és én tettem ki elé az adagot,hogy mennyit ehet és ez így rajta ragadt.

Amikor szólok neki ezekért, akkor annyi a válasz,hogy miért beleszakadsz ? Nyilván nem,mert ha egyedül lennèk is megcsinálnám,de ha egyszer itt van és nem is dolgozik, akkor miért nem képes segíteni?

Már fontolgatom,hogy elköltözöm. Tegnap mondtam is neki (van saját lakásom) hogy pár napra elmegyek,de azt meg nem engedi,marasztal.

Tényleg olyan, mintha egy bejárónő lennék. :( Most csak rosszakat írtam róla,de nyilván van jó is, különben már rég elhagytam volna,de annyira dühös vagyok és nem tudom mit kezdjek a helyzettel? Közel 40 évesek vagyunk és lassan 10 éve együtt.

2021. febr. 3. 22:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Ne csinálj semmit te se. De tényleg semmit. Főzni pláne ne.

Egy nap pirulás, egy év virulás!

2021. febr. 3. 22:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát csak eddig nem tűnt fel neked.

10 éve nem tűnt fel, meg előtte se.

Most így utólag semmit nem tudsz csinálni.

Ezért boldogabbak, akik nem költöznek össze, nem érinti őket, mit nem csinál meg a másik otthon, vendégként meg nem zavarja őket.

2021. febr. 3. 22:59
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Tegnap mondtam is neki (van saját lakásom) hogy pár napra elmegyek,de azt meg nem engedi,marasztal. - ilyenkor miért hiszes azt, hogy azért marasztal, mert jaj ö szeret? Azért marasztal, mert kell neki valaki aki kitakaritja a seggét és még le is fekszik vele.
2021. febr. 4. 02:54
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Persze, nem engedett elmenni, mert kell aki főz, mos, takarít. 🤷‍♀️ Munka után a saját lakásomba mennék a helyedben, ha nincs ott ruha, meg ilyenek, pakolnék be egy kisebb táskával és ennyi, úgysem venné észre. Amúgy egyszerű, majd ha éhes lesz, megoldja, nem ágyhoz kötött, hogy elé kelljen tenni az ételt, a koszos ruháit meg kívágnám a kukába.
2021. febr. 4. 07:55
 15/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha esetleg rászánod magad, hogy elköltözz, elôtte mindenképp engedj felhalmozódni legalább egy heti szennyes ruhát és 2-3 napnyi mosogatnivalót, és azzal hagyd ott :).
2021. febr. 4. 08:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért egyszer ülj le vele beszélgetni. Ismerd el, hogy amíg működtek a vállalkozásai, sokat dolgozott, keveset volt otthon, ezért alakult úgy, hogy te végezted a házimunka nagy részét. Kicsit fényezd az egóját, az jól fog esni neki, és talán könnyebben elfogadja, ami ez után jön.

Most viszont csak te jársz munkába (napi 8 óra+ utazás), és ezért szeretnéd, ha az otthoni feladatokat másképp osztanátok el. Szeretnéd, ha neked is maradna szabadidőd, és lenne időtök egymásra is. Ha mindent neked kell csinálni, elfáradsz, és nem lesz kedved már semmi máshoz. Legyen szíves, gondolkodjon el rajta, mit tudna átvállalni.

Itt akár abba is hagyhatjátok, eméssze csak, amit hallott, és másnap visszatérhettek a témára. fontos, hogy legyél nyitott a javaslataira. Ha pl. azt mondaná, hogy OK, ne főzz minden nap, rendeltek ételt, az neked belefér?

Persze ettől még jogos a kívánságod, hogy a megmaradó feladatokból is vállaljon át.

2021. febr. 4. 08:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Kommunikáció. Nem.értem, ezt miért ide írod. Bár nem.olvastam végig, de a szöveg elejére illik írni a kommunikációs próbálkozásokat.
2021. febr. 4. 09:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Lapát. Most.
2021. febr. 4. 10:22
 19/20 anonim ***** válasza:
De hát a beszélgetésen túl vannak az volt a reakció, hogy a férje megkérdezte, beleszakad-e a házimunkába? Nem értem az ilyen tanácsokat na mindegy 😄
2021. febr. 4. 10:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is megpróbálnék vele beszélni. Második opcióként letöltetnék vele egy számítógép blokkoló alkalmazást és 4 órára meg estére kikapcsoltatnám vele a gépet.
2021. febr. 4. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!