Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A férjem semmit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A férjem semmit nem mozdít meg itthon.

Figyelt kérdés

A covid miatt sajnos nem tud dolgozni (vendéglátás), így egész nap csak van itthon. tv-t nèz, játszik. Arra jövök haza,hogy fekszik,de a mosogatóban a sok mosatlan cucc. Meló előtt (korábban kelek),hogy legyen ebèdje+én is viszem magammal vagy este főzök úgy,hogy legyen másnapra. Csak a főtt ételt eszi meg így vagy főzök nagyobb adagot vagy főzök reggel és este is.

Amíg dolgozott föl sem tűnt,hogy ennyire semmit nem csinál. Így viszont nagyon is. Megjövök melóból mosogatok, kaját főzök,takarítok.

Még a szennyest sem viszi már el a tartóba. Ledobja oda, ahol éppen levetkőzik. Zoknik minden felè. A kukát se vitte ki még soha.

Ma kèsèsben voltam és az ajtó elé tettem le a szemetet,mert nem volt időm elvinni a kontènerig. Persze mikor haza jöttem, ugyan ott volt.

Szó szerint semmit,de semmit nem csinál.

A kaját is elé kell tenni, inkább addig nem eszik,ha itthon vagyok. Ha nem, nyilván kiveszi a kaját.

Mondjuk ezt én rontottam el,mert egy éve fogyókúrára fogtam és én tettem ki elé az adagot,hogy mennyit ehet és ez így rajta ragadt.

Amikor szólok neki ezekért, akkor annyi a válasz,hogy miért beleszakadsz ? Nyilván nem,mert ha egyedül lennèk is megcsinálnám,de ha egyszer itt van és nem is dolgozik, akkor miért nem képes segíteni?

Már fontolgatom,hogy elköltözöm. Tegnap mondtam is neki (van saját lakásom) hogy pár napra elmegyek,de azt meg nem engedi,marasztal.

Tényleg olyan, mintha egy bejárónő lennék. :( Most csak rosszakat írtam róla,de nyilván van jó is, különben már rég elhagytam volna,de annyira dühös vagyok és nem tudom mit kezdjek a helyzettel? Közel 40 évesek vagyunk és lassan 10 éve együtt.

2021. febr. 3. 22:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
68%
Te tartod el a férjedet?????????
2021. febr. 3. 22:03
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem engedi?? Mi vagy te,fogoly?

Egy percig se tűrném,hogy így viselkedjen, főleg ha van lakás, csomagolnék. Ne hagyd magad.. ő se szakadna bele,ha elmosogatna vagy legalább a szennyesét nem a földre dobná..

3/20 anonim ***** válasza:
83%
Akkor talán kéne nézni más munkát, ami nem a vendeglátás! Mekkora szánalmas már!
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

1. Legalább ráijesztésképp elköltözöl, minimum egy hónapra.

2. Ultimátumot adsz, hogy ha nem változik, otthagyod.

3. Nem csinálsz meg neki semmit. Magadnak csinálsz kaját, neki nem. A saját ruháid kimosod, az övét nem. A saját tányérod elmosod, az övét nem. Majd csak észre veszi.

2021. febr. 3. 22:07
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Ne főzz neki. Ha csak főtt kaját eszik, előbb-utóbb éhen döglik, és mindenki jól jár.
2021. febr. 3. 22:16
 6/20 A kérdező kommentje:

Eltartanom nem kell abszolút. Jól menő vállalkozása volt,csak ugye be kellett zárni. Így van megtakarított pénze. Anyagilag nincs vita köztünk egyáltalán.

Eleinte nem is szóltam,mert tudod mennyire megviselte a bezárás,de most már elegem van, hogy nem mozdít meg semmit.

2021. febr. 3. 22:26
 7/20 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem ez kamu kérdés....

Ennyire nem lehet pancser senki

Ha jól értem, te tartod el a ferjedet, te vegzed a hazimunka 100%át, es ő igazabol mereszti a p*csáját a TV elott, es a covidra fogja, hogy nem hajlando elmenni máshova dolgozni....?

Szerintem ez kamu.

2021. febr. 3. 22:28
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
#7 Nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, hogy ez annyira távol állna a valóságtól.
2021. febr. 3. 22:42
 9/20 A kérdező kommentje:

Nem kell eltartani! Ezt írtam is. Anyagilag rendben van még a covid ellenére is. Azzal nincs problèma. Persze ideges,mert nincs bevétel,csak kiadás,de az èhezèstől nem kell tartani.

Az itthoni meló 100%-ban az enyém igen. Nem kamu kérdés. Bár az lenne....

2021. febr. 3. 22:42
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Olyan nincs, hogy nem engedi. Ha akarsz, mész. Én csomagolnék is, igenis legyen következménye a trehányságának. Hátha észbe kap.
2021. febr. 3. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!