Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex mentesen lenne velem szerintetek?
sose érdekeltek a kapcsolatok. se a lányok se a pasik.
nő vagyok. sose találkoztam rendes férfival.
csak egy picit érdekelt a szex h miért vannak úgy odáig.
csak egyszer ment az önkielégítés s azóta sose.
asszem aszexuális vagyok.
most van egy nagyon rendes férfi. már nálam is, velem alszik. mondta h tud várni h felkédzülök a szexre stb.
csakhát ő férfi, nem hiszem h tudna várni stb. már egyszer- kétszer rám feküdt egy picit. szerintem sohase leszek felkészűlve a szeretkezésre.de gondolom szex nélkűl nem akar velem lenni.
ettől félek.
mit gondoltok erről?

Sajnos kérdező én is azt mondom mint az előttem szólók. Egy férfinek kell a szex, borzasztó álló farokkal ott lenni egy nővel és nem lehet.
Előbb vagy utóbb megunja a várakozást.

Érdeklődött a szex iránt, konkrétan elmondta, hogy akarja és várja. Te meg, átvágod.
Egyébként, szerintem keress fel egy pszichológust. Nem biztos, hogy aszexuális vagy.

Hàt, így, h kvàzi megígérted, h lesz szex...
Én a helyedben megmondanàm a tutit és keresnék egy aszex faszit.

Nyilvánvaló, hogy nem marad így veled. Jelenleg te konkrétan becsapod őt; szerencsétlen azt hiszi, hogy bizonytalan vagy vele kapcsolatban, közben eszed ágában sincs szexelni.
Ajánlom, hogy keressél orvosi segítséget. Nem normális a gondokozásod.
nem ígértem szexet. csak megmondtam neki h ezekkel gondjaim vannak. beszélgettünk stb. úgy állapotdunk meg h én megpróbálom szokni a közelségét s remélhetőleg akarni fogom a szexet. nagyon imádnivaló. már 1 hete alszik nálam. más férfit sztem nem találnék. már vagy 13 éve nem is nevettem s ő vele szinte állandóan. sztem nemnagyon vannak férfi aszexuálisok.
sajnos 3 pszichológus is egállapította h aszex vagyok.
de azért én is igyekszem ha már ő is.
csak azért félek h nem fog menni vagy nem tud mégsem várni.s persze az én hibámból lesz.

Jajj, babàm...az, h ígérgeted neki, h majd megszokod, azzal ígéred, h lesz.
Nemcsak a szó szerint kimondott ígéretek léteznek.
miért akkor most örökké egyedűl legyek? csak azért mert más vagyok?
nem tehetek róla.
van olyan ismerősöm akinek a párja b@zi volt s 10 évig volt a nővel. az nem becsapás?
bár sztem ha valóban nem tud várni akkor inkább megerőszakol.
de sajnos nem akarom ellökni magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!