Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyenlőek kellene lennünk?
Egy majdnem 1 éves kapcsolatban vagyok.
Én tökre nyitott vagyok és nem titkolok semmit sem a barátom előtt!
A telefonom állandóan nála van. Az üzeneteimet, Messenger beszélgetéseimet állandóan "ellenőrzi"( egy pillantást vet rá).
De ő!
A telefonja kódját is cserélte, a Messenger beszélgetéseit nem is láthatom!
Az ő Fb-ne tele van lány ismerősökkel, az enyém úgyszintén csak lányokkal, a fiúkat töröltem!
A Barátom azt mondta ő nem törli a lányokat, mert már 2 éves a Fb profilja és semmi értelme.
Ő kiakad ha rám ír egy fiú, de én nem mondhatok semmit sem, amikor a szemem előtt ír neki egy lány, vagy felhívják őt.
A Barátom szava szent, ha rajta kapom valamin, csak én szívok miatta.
Egy példa; Néhány napja nyugiban ülünk a kanapén! Én a mellkasán feküdtem.
Egyszer csak ír neki a szomszéd lány, hogy jöjjön le, mert mondani szeretne valamit neki.
Én nem mondtam semmi, de ő el lökött.
Meg több példát is tudnék sorolni, de már így is hosszú.
Tudom, hogy egy gyerekes meg minden, de nem tudok szemet hunyni a tény fölött, hogy ő nem viselkedik egyenlő ként.
Ha elvárása van, akkor jó lenne ha ő is példa értékűen viselkedjen!
Én lány vagyok 22 a barátom 25 éves!
Nem igazán fostalicska!
Mert, ha pl csak a kezemet emelem csak úgy, viccből, ő már bepipul és elindul felém.
Amúgy szeretem, nem tudom csak úgy, egyik napról a másikra ott hagyni, végül is 1 éves kapcsolatról van szó.
Igazi kretén.
1 éves kapcsolat? Elismerésem, hogy eddig bírtad mellette, de jól írják, ideje lenne befejezni, és nem még több évet belefeccölni, mert et nem kapcsolat, ez egy 💩.
Van egy barátnőm, hasonlóan jó "kapcsolata" volt, de nem hagyta ott a srácot, mert 2 évet nem lehet csak úgy a kukába dobni. Aztán hármat, aztán négyet . . . Hét év után dobta végül, nem bírta tovább. Te mennyi időt akarsz erre elpazarolni az életedből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!