Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a korombeli lányok/srácok szinte minden este a bulikban rohadnak, isznak, cigiznek, pipáznak, stb mindenki jácca a 'menő gyereket'?

Hát ez fasza nem lesznek barátaid/barátnőid!
Istenem barátokat/csajokat nem buliba lehet csak találni! Meg kiélik magukat, hát valakinek biztos nem jön be ez a éjszakai bulizás ahol a vége mindig a hányás a másnaposság..stb lesz a vége! Jó persze vannak kivételek igen,de nagyon elenyészőek! Más helyeken is lehet találni! Szerintem menny oda ahol legjobban érzed magad, és kész, többi buliarcokat meg szard le, ők ott érzik jól magukat..

Nyugodj meg, teljesen normális vagy és jü, hogy vannak még ilyen fiúk is, akiknek nem a bulizásból áll az életük, hanem tudnak éretten is gondolkodni. Hidd el, hogy vannak, akik ezt értékelik (én vagyok az élő példa:D) és akik ilyen emberek társaságára vágynak. E miatt ne érezd magad kevesebbnek másoknál és ne hallgass arra, aki azt mondta, hogy nem lesznek majd barátaid.
Egyébként az én barátom is ilyen, mint te, csak ő már 21 éves és én pont ezért is szeretem. Számomra ő mindenkinél különlegesebb és mindenkinél többet ér. Csak az számít, hogy te hogy akarsz élni és hogy kövesd az elveidet.
20/L
23:09-es:)
én a beszélgetést vagy közös programot vkivel mindig többre tartottam mint a bulit:) legalább nem vagyok egyedül...

Persze, ha nem tetszik valaki viselkedése, és netán ki is fejezed ezt, az csak amiatt lehet, mert irigy vagy rá. Nem tudom, hol ebben a logika, de Ostobafalvaiéknál lehet máshogy műkszik az élet... Az ilyen léhákat azért veszi észre az ember, mert hangosak. Aztán majd jól "kiélik magukat", és szépen eltűnnek a színről. A normálisabbak megmaradnak, és azokkal lehet értelmesebbet is csinálni, mint vedelni az OH-csoportokat...
ilyenkor jut eszébe Ostobafalvaiéknak a következő szuper ellenérv: "jó, akkor poshadjon a szobájában egész nap, és 30 évesen talán kijöhet" (vagy valami ilyesmi). Nekik üzenem, hogy mindent lehet, csak mértékkel. És mivel a kérdező az egyik végletre tért ki, én arról a végletről nyilatkoztam.

Nézd, ha nem voltál partyban, akkor nem tudhatod, hogy az milyen.
Amúgy, én egy nagyon elvetélt féreg vagyok, mert én egész nyáron 2-3 naponta mentem el partyzni, vagy a barátaimmal pipázni. És a bulikban nemcsak rohadni lehet, ha te ezt így fogod fel, akkor sajnállak.
Próbálj meg nyitni az emberek felé, és akkor az emberek is megpróbálnak nyitni feléd...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!