Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ez így? 28F
Mesélem a sztorit. Én 28F, párom 34N. Lassan egy éve vagyunk együtt. Javarészt hétvégente találkozunk, meló és távolság /50km/ miatt. Egy cégnél melózunk, de nem egy helyen, igazából így jöttünk össze.
Nincs bajom a párommal, megértjük egymást, de most ő úgy elvan a kapcsolatban. Neki elég a hétvégi találka,/ritkán még az is kimarad/ nem forszírozza az összeköltözést, nem tervez még velem gyereket, nem célozgat a közös jövőfelé. Furcsa, de férfiként engem ez zavar, hogy egy nő teng-leng egy kapcsolatban, pedig szerintem már "nem vagyunk fiatalok", értem ez alatt h nem tizenévesek vagyunk, akik egymáshoz járnak "aludni".
Megmondom őszintén, hogy 28 éves férfiként valahogy többre vágyok, mint hogy egymáshoz járjunk udvarolni.
Kétség nem fér hozzá, szeretjük egymást, de ő képes arra, hogy félváron vegye a kapcsolatunkat, és ilyenkor mindig az exem jut eszembe, hogy ő rajta láttam, hogy velem akarta leélni az életét, minden követ megmozgatott, hogy együtt éljünk.
Szerintetek én vagyok aki kapkod, vagy ennyi évesen már olyannal kellene ismerkednem és lennem, akinél látom, hogy komolyan gondolja a közös jövőt? Vagy a páromnak van igaza?
Többször felhoztam neki a témát, de ő úgy elvan anyukával.

Ő valószínűleg nem veled tervez.
Viszont lehetne több olyan korodbeli férfi, mint Te!
Sajnos elég kevesen vannak a korodban olyanok, akik készen állnak szintet lépni, családon gondolkodni.
Tudod, sokaknak megfelel manapság már egy tini kapcsolat, mert az kényelmes. Aztán lesz, ami lesz.
34 évesen meg tényleg illene neki önmagához képest is szintet lépni, nem anyukával lakni, hacsak nem indokolt..
Sajnálom, éltem át én is hasonlót, vége is lett. :(
26/N

Nekem kapásból ez a korkülönbség fura. Nekem nem jönnek be a fiatalabb fiúk. De ez csak az én véleményem.
En is úgy gondolom, nem tervez komolyabban veled. Arra jó vagy, hogy ne unatkozzon, de ennyi. Nekem ez jön le az írásodból.
Én a helyedben keresnék inkább valakit, aki komolyan gondolja veled 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!