Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta ez a járványhelyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta ez a járványhelyzet van, hogyan változott a kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Mi az elején, amikor nem tudtuk meddig fog tartani, mèg örültünk is ,hogy több időnk lesz egymásra, ha 1-2 hónapig nem kell dolgozzunk milyen jó is lesz.

Aztán egy kicsi szünet után ő rendesen dolgozott, én azóta is rèszmunkaidőben, nem tudom normálisan elkezdeni a vállalkozásom, külföldre sem merünk így menni(tervben volt) és egyre nagyobb nyomást èrzek magamon, magunkon.

Mivel a lehetősègek is sokkal kevesebbek, alig jarunk valahová, olyan mintha unnánk az èletünk is. Munka után itthon 'csak úgy lètezünk', telefonozunk, max kimegyünk sètálni. Ha kirándulást emlegetek, akkor legtöbbször a "túl hideg van, nincs hova menni, ne költsük a pènzt" választ kapom. Ami rèszben igaz is...

Igazából nem tudom miért , de depressziós hangulatom van és fura èrzèsem, megmagyarázni sem tudom.

Ti hogy vagytok ezzel?24n

2021. jan. 29. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szinte semmiben nem változott, ugyanúgy eljárkálunk túrázni, kirandulni, télen is, nyáron is, csak most belföldön.

Ugyanúgy sportolunk, csak most nem a konditeremben csoportos órákon, hanem a nappaliban, online edzéssel.

Ugyanúgy megtudjuk beszélni a bajainkat, mint azelőtt, sőt talán még jobban odafigyelünk egymásra.

Az egy évvel ezelőtti karantént is élveztük, tök jókat kirándultunk belföldön, olyan túraútvonalakat tálaltunk amikre nem is gondoltunk, hogy léteznek.

Volt, hogy kajakot béreltünk, és elkajakoztunk a Dunán, vagy épp a Tisza tavat csónakáztuk keresztűl kasul.

Mostanság a lakásban randizunk, kiöltőzünk, zenét hallgatunk egy egy hangulatos vacsora alatt, megnézünk egy online közvetített színházat.

Olcsó másolata mindez a régi békeidők beli életünknek, de attól még örülünk ezeknek is, és könnyen megtaláljuk a boldogságot az ilyen pillanatokban is.

2021. jan. 29. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szakitas szelen allunk. 2 hete felig-meddig elkoltozott. Csak a szukseges dolgait vitte magaval, a tobbi cucca még itt van. Nem lett még kimondva, hogy vege ma delutan jon at beszelni. Sokat veszekedtunk, nem tudtunk mit kezdeni magunkkal/egymassal, sokszor mar beszelgetni se tudtunk mirol mert nem tortenik semmi amit el lehetne meselni a masiknak.
2021. jan. 29. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Eleinte nagyon jó volt, de most már lassan azért kezdünk egymás agyára menni.

Az, hogy ő is itthon van, teljesen megborította a rutinomat, ha meetingel, nekem csend, ha én, akkor neki. Ha mindkettőnknek megbeszélésünk van, akkor valamelyikünk az ebédlőbe költözik, meg ilyen apróságok. :(

De év végéig kötelező HO van, úgyhogy szívunk még. :(

Várom már a tavaszt hogy végre mehessünk legalább a természetbe :)

2021. jan. 29. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ami nem volt, az most sincsen.
2021. jan. 29. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!