Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mondta rám a párom! Most akkor szerinte ez ciki?
23 éves lány vagyok, 3 éve van párom. Ő nekem mindenben az első, amikor megtudta hogy szűz vagyok nagyon örült neki. Tegnap valahogy feljött erről a szó, és vénszűznek nevezett (röhögve mondta, tehát nyílván viccelt) és olyan rosszul esett hogy csak na. Kérdeztem, szerinte ciki hogy 20 évesen vették el a szüzességem? Azt mondta nem ciki. De akkor ezek szerint mégiscsak az.
Néha amúgy is azt érzem, jobb lett volna ha hamarabb találkozunk 2-3 évvel, erre még benyög ilyet. Most aztán tényleg azt érzem hogy későn történt meg... Ti megharagudnátok?
igazából (férfiszemmel mondom) baromira tetszett(tetszik) neki hogy ő volt neked az első (férfiúi büszkeség)
biztos hogy viccelt, ne vedd a szívedre, csak hülyén jött ki a helyzet..
Olyan meg nincs hogy ciki.. akkor az is ciki hogy egy pasival vagy 3 éve, és már túl kellene lenned a 3000-en
Úgyhogy hülyeség. :)
(viszont ez hogy megbántott, jó ok arra hogy morcos legyél kicsit - ő meg kiengeszteljen - na tudod hogy ;D )
Mond el , hogy rosszúl esett neked.
Szerintem csak viccelni akart. Nem gondolta komolyan.
23 évesen ilyenen fenn akadni,önbizalom hiányban szenvedsz az látszik,ha akkor veszítetted el mi van? nem tök mindegy?
a nők állandóan arról papolnak,hogy nekik milyen fontos az együttlét,akkor meg nem értem miért kell ezzel annyit foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!