Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én este 9-re érek haza, a barátom pedig egész nap otthon tud lenni, mi a megoldás?
25 évesek vagyunk, 4 éve vagyunk együtt, fél éve lakunk együtt. Én a pénzügy mester diplomámmal egy nagy cégnél dolgozok reggel 9-től 7-ig, az iroda messze van tőlem, úgyhogy 9 fele érek haza. A barátom a vállalkozásukat csinálja, illetve a hobbijával is keres pénzt, nem kell személyesen jelen lennie. Napközben néha átmegy az egyik haverja, régebben elment valahova ebédelni, kocsikázik. Nekem nincs időm semmire, egész héten rohanok, hétvégén meg főzök. Ő több milliót keres havonta, de én ugyanúgy fizetem mindennek a felét a 200-230ezres fizetésemből.
Úgy érzem két külön életstílust élünk, ami nem találkozik. Mintha én lennék a kenyérkereső, futok a megélhetésem után, pedig a vállalkozásában több irodista lány is van akik 300-at keresnek.
Ti mit tennétek a helyemben?
25L
"En csak azt szeretnem, hogy mellettem alljon"
Nem fog. Ennyi. Vagy továbblépsz, vagy továbbra is csak panaszkodsz. A választás a tiéd.
Sajnálom kérdező de férfiként mondom hogy ez a férfi téged semennyire nem szeret. B.sszus ha én szeretek valakit minden erőmmel azon vagyok hogy segítsem, támogassam, a p.fámról lesülne a bőr ha vele cipeltetném a vizet és felesbe fizetnénk mindent miközben 5x annyit keresek. Szerinted ez normális bárhol?
A másik része ennek a dolognak az hogy te meg hagyod magad orrba szájba kihasználni, a te h.lyeséged hogy képes vagy zokszó nélkül cipleni a vizet és hasonlók, mert "szereted". Mit szeretsz benne? Azt hogy egy támogató, egyenrangú, odaadó szerető partner? Azt biztos nem, mert le is írod,hogy nem az. Szóval ez nem szerelem hanem max ragaszkodás meg szexuális vonzalom.
Nekem amúgy az egész kérdésből az sugárzik, hogy áldozattípus vagy é s hagyod hogy kihasználjanak. Egyrészt a barátod, másrészt ahogy sokan írták, pénzügyi diplomával, 25 évesen 200-at keresni ennyi utazással nonszensz.
Én csak azt kívánom neked hogy kezdj el rálátni mennyire megalázó helyzetben vagy és kezdj el erőt gyűjteni hogy változtass
Rendeld meg a bevasarlast. Biztos igazat ad neked.
Meg mondd meg neki,h fizesse a rezsi kaja egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!