Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elhagyhat, ha megtudja, hogy veszélyeztetett terhes vagyok? Mennyire baj az, hogy egyszerűen képtelen vagyok bizonyos házimunkát jelenleg elvégezni?
Itt valami nagyon nem stimmel. 31 hetes várandós vagyok. Azon a reggelen, mikor először teszteltem pozitívat, én még be akartam menni a munkahelyre, ha másért nem is, közölni a főnökkel a helyzetet, ugyanis olyan munkakörben dolgozom, ami nem ajánlott várandósan. Konkrétan a férjem nyomott vissza az ágyba, hogy márpedig otthon maradok, majd ő szól a vezetőnek (egy helyen dolgozunk).
6 hetesen olyan rosszullétek gyötörtek, hogy az ágyból nem tudtam kikelni. Szédültem, napi 5-6x hánytam, még egy pohár víz is azonnal visszajött. A férjem diktálta belém az ételt/italt, másfél hét után már úgy aggódott, hogy mentőt is akart hívni, pedig még veszélyeztetett sem vagyok.
Most 31 hetes vagyok, hamar kifáradok, a hasam akkora, hogy a férjem köti be a cipőmet is, mert nem megy a hajolgatás.
A terhesség elejétől táppénzen vagyok. Amit tudok házimunkát, azt elvégzem. A maradék a férjemre hárul, munka után. Meg se fordult a fejemben, sőt, az övében sem, hogy emiatt elhagyna, vagy akár mérgelődne.
Ha nem vagy őszinte a pároddal, az már régen rossz. Ha pedig a veszélyeztetett állapot miatt türelmetlenkedne, az méginkább. Azért megkérdezném, hogy mindketten akartátok azt a gyereket? Mert ha nem, és ez a baja, akkor borítékolható a történet vége.
Mondd el neki..
De amugy az vicces hogy egyesek szerint azzal veszelyezteti a magzatot hogy megfoz egy ebedet 😆
Hacsak nem nagyon durva hanyingered van nem ertem mert nem alssz oda fozni.. a terhesseg nem betegseg.. milesz veled kisbaba mellett mindennap a retekbe megy haza a ferjed? Azert az eleg gaz. Szedd ossze magad es csinald meg a hazimunkat ha mar egesz nap otthon vagy es o dolgozik rad.
Tudatlan inkabb
Miert veszelyes egy fozes??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!