Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nevezhetnem? Hogyan becezgessem?
Figyelt kérdés
A pasimat (16) eddig sexy srac sexy fium szepszemum, igy nevezgettem es ezekhez hasonlo becezeseket varnek szivesen:D.Ja es lehetoleg ne legyen tul nyalas, azt nem szeretjuk:P koszike puszika2008. dec. 2. 15:15
1/7 anonim válasza:
Én most rákattantam a makira,az olyan aranyos.
2/7 anonim válasza:
maki :DD
akkor már írok én is ilyet.
én mostanában husnak szoktam szólítani XD
meg persze a klasszikusok :P
4/7 anonim válasza:
maci,szerelmem(ez alap),akár szivem is(ez is alap:))
5/7 anonim válasza:
Hushíííííííííí :D
Minnél vékonyabb annál jobban áll ez neki :D
6/7 A kérdező kommentje:
NNNNN ezek jopofik....de meg meg meg :D sok nevre lene szuksegem:D kisit telhetetlen lennek??:)) na puszancs
2008. dec. 3. 17:39
7/7 anonim válasza:
Én is Makinak, Majomnak szoktam hívni a páromat :P
de Drágám,Kicsim,Szivem,Szerelmem,Életem , ... de ezek szerintem alap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!