Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját vs nevelt gyerek. Lépni kéne?
Figyelt kérdés
Párom 37 én 31 vagyok, együtt neveljük az ő házasságából született két kisiskolás srácot. Imádom őket, el is fogadták, de mégsem érzem kereknek a dolgot. Mostanában egyre gyakrabban utal rá, hogy nem szeretne több (tehát közös) gyereket. Én mindenképpen szeretnék majd, nem akarok életem végéig pót apuka lenni. Ti szakítanátok inkább?2021. jan. 25. 13:32
11/16 anonim válasza:
A Journal of Family Psychology 2009 áprilisában megjelent tanulmánya szerint "a férfiak a génjeik továbbadása érdekében kétféle stratégiát választhatnak. Az egyik a <<gazfickó>> stratégia, amit a legtöbb férfi szíve szerint követne, ami azt jelenti, hogy minél több nővel szexelni, majd továbbállni. Mivel a nők választanak, így ez a stratégia csak a jóképű férfiak számára elérhető. Aki erre nem képes, az belekényszerül az <<apa>> stratégiába, azaz, hogy hosszútávon biztosítja a saját és a <<gazfickó>> gyerekei felneveléséhez szükséges környezetet. Ám a nők emellett is hajlamosak a <<gazfickó>> férfiakkal szeretői viszonyba kezdeni, mert tőlük várják a jó géneket".
12/16 A kérdező kommentje:
Én is voltam "gazfickó", de már nem lenne gondom az apa szereppel sem. Csak nyilván jobb érzéssel, szívesebben tenném, ha lenne köztük egy saját is.
2021. jan. 25. 15:42
13/16 anonim válasza:
Nem kellett volna 2 gyerekes anyucit választani és nem lenne ilyen gondod.
2 gyerek után nem fog bevállalni egy harmadikat még neked sem.
Ha már ez így jó volt neked akkor neveld csak a két idegen gyereket, időt pénzt nem sajnálva.
14/16 anonim válasza:
Ez az a szitú hogy inkább lennél incel, mert még az is kevésbé gáz
15/16 anonim válasza:
nőként mondom hogy megértem. 37 évesen két gyerekkel egyedül maradt, csoda hogy egyáltalán talált magának valakit. Bizonyosan rosszak a tapasztalatai a féfiakkal és attól fél, hogy megint egyedül marad majd a te gyerekeddel is ha megomlik a kapcsoalt. hárommal már nehezebb lesz boldogulnia, párt találnia is, megint kiesik a munkaerőpiacról, lassan amegélhetése is veszélyben lenne. Csak akkor tudod meggyőzni őt, ha anyagilag jól állsz, magyarul gazdag vagy ahhoz, hogy egy válás esetén az új gyereknek legalább megoldott legyen a sorba, azaz tudsz neki majd házat venni, tudod pénzelni legalább a saját gyereked. Mert egy nő erre is gondol, hogy mi lesz azzal a harmadikkal. Na meg persze a jól kijövök a srácokkal, meg a felkelek éjjel, pelenkázok, fürdetes, holtfáradtan sem leszek idegbeteg apuka messze nem ugyanaz. Bizonyítsd be hogy tudsz gondoskodni másokról, mondjuk önkénteskedj hétvégén idősek otthonában vagy vegyél egy kiskutyát és gondozd, látnia kell hogy minden nap szépen leviszed kétszer sétálni, viszed orvoshoz, fürdeted stb. Én sem szülnék mégegyszer férfi ígérgetéseire gyereket. Nagy valószínűleg külön kasszán vagytok, ritka ugyanis hogy egy elvált kétgyerekes nő gazdag pasit fogjon ki, aki majd gondoskodik róla, szóval ha most átvállalod a költségek nagy részét tőle azzal bizonyítod, hogy bízol benne és gondoskodsz róla.
16/16 A kérdező kommentje:
15!
Köszi a véleményed. Igazából ezen a bizonyítás dolgon túl vagyunk szerintem. Családi ház, két kutya, nagy kert szóval nyilván sokmindent teszek le itthon az asztalra úgy gondolom. Viszont kaptam egy jó ajánlatot külföldön tripla pénzért és úgy érzem csak miattuk vagyok még itt, nem azt csinálom amit én akarok. Eddig ezt az egészet a saját leendő gyerekemért is tettem becsülettel. Párom nem akar megint gyesre menni, elég jól keres és sok a kiadás is.
2021. jan. 26. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!