Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a páromra rászállt a banki ügyintézője?

Figyelt kérdés

A páromnak több befektetése is fut, kb. 2 havonta bankba jár.

Nekem már az fura volt, hogy Viberen üzen neki az ügyintézője néha-néha, amikor látja, hogy időpontot foglalt, de úgy voltam vele, hogy a jó ügyfelet meg akarja tartani, csak a jutalékra megy.

Az utóbbi időben azonban elkezdett nyomulni, alibi témákkal írogat neki, hogy milyen futócipőt vegyen, milyen kollagént szedjen, tudna e kölcsön adni neki angol könyveket stb. Most már ott tartanak, hogy majd a párom korrepetálja... Ha ez megtörténik akkor nagy valószínűséggel én kilépek az életéből, mert ez többet jelent mint munkakapcsolat. Elvált anyuka amúgy, gondolom szeretné, hogy valami összejöjjön.

A párom gondolom élvezi, hogy udvarolnak neki, néha el is mondja, hogy írt neki a nő vagy hogy felhívta valamivel kapcsolatban.

Gondolom a magánéletét nem reklámozza, hogy hónapok óta velem él együtt stb.

Beszéltem már a párommal erről, de nem mondott semmit érdemben.

Azon gondolkodom, hogy írok a nőnek, hogy inkább maradjanak a szakmai kapcsolatnál de tudom, a párommal kéne rendezni ezt elsősorban.

2021. jan. 25. 11:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
71%
"Nem válaszolt érdemben semmit." Ez a baj! Lapít, mint egy sunyi féreg, ellenben nem sietett megnyugtatni, hogy nincs miért aggódj. Nálam már rég lapát lett volna ezen jelek alapján, főleg, hogy idő kérdése, mikor akasztja be a csajnak. Szó sincs itt közvetlenségről.
2021. jan. 25. 13:10
 22/28 anonim ***** válasza:
89%

Nos... nekem exem volt pont ugyanez! Nyílt, közvetlen, barátságos, néha pengeélen a flörtölés határán táncolt...

És még az is közös, hogy érdemben nem lehetett ezt megbeszélni vele (mai napig nem tudnám eldönteni, hogy direkt élvezte a figyelmet, vagy ennyire nem tudott olvasni a jelekből).

Amit tehetsz, ha folytani akarod vele a dolgot én nálunk működött, hogy belefolysz ebbe a dologba, mint "támogató" fél. Te lehetsz a megtestesült megértés! El kell mennie a bankba? Menj vele!

Korrepetálni kell a csajt angolból? Hívd meg magatokhoz és segíts neki te is! Könyv vagy tanács kell? Írj rá a hölgyre, hogy "Szia XY párja vagyok, mesélte, hogy ebben kell a segítség, és én pont tudok neked ebben tanácsot adni..."

Légy lelkes! Légy nyitott! Így egyrészt megtudja a nő, hogy vagy. Hátha visszavesz akkor az iramból. Másrészt ha mint támogató folysz ebbe bele, nem tudnak berakni az ellenséges ligába! Ugye az alaphelyzet a jó öreg sablon mindig: az asszony egy házisárkány, és már meg is van a magyarázat, hogy miért kell szegény férfit megmenteni a saját kapcsolatából... ezzel a húzással viszont összezavarz mindenkit, mert semmi gonosz, rossz dolgot nem csinálsz! Sokkal nehezebb a nőnek ebből győztesként kikecmeregni.

Az más, és szintén saját tapasztalat és vélemény, hogy az ilyen fickóknak ez az alaptermészete. Vonzani fogja a másik nemet, ha egyet elüldöztél lesz majd más idővel. Egy ideig harcolhatsz érte, de idővel bele fogsz fáradni! Tehát hosszútávon ez nem megoldás! Nem véletlenül ex az ex.El kell engedni!

2021. jan. 25. 13:18
 23/28 anonim ***** válasza:
82%
#22 Ez az otlet eleg tuti, ferfikent mondom.
2021. jan. 25. 13:26
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Lassan lecserel...
2021. jan. 25. 14:22
 25/28 anonim ***** válasza:
84%

Hát én talán nem is tudnám ennyire higgadtan kezelni ezt az egész helyzetet, de a 22es tanácsa zseniálisnak tűnik. Annyit még hozzátennèk, hogy ha csitul ez az egész helyzet a bankos nővel, utána egy igen komoly fejmosást is adnèk a páromnak, hogy ne kelljen ezt minden egyes nyomulós nőnèl eljátszani. Ha tisztel téged akkor ehhez fogja tartani magát, ha meg nem, akkor kár vesztegetned az időd.

Az én párom is hasonlóan barátságos, szocializalódó bárkivel, viszont ha úgy láttam ,hogy már túl sok, szóltam neki és visszavett.(konkrétan egyik volt barátnőm kezdett el vele flörtölgetni, ő még jó haveri dumálgatásnak vette. Mondanom sem kell, hogy nem tűrtem el és szerencsèjère visszavett.

2021. jan. 25. 15:17
 26/28 anonim ***** válasza:
32%

Azaz kezdjen el játszmázni... "kitűnő" tanács!

2021. jan. 25. 15:48
 27/28 anonim ***** válasza:
84%
Pedig igaza van 26-nak (hiába pontoztátok le). Valahogy nekem sem lenne gyomrom játszmázni, és őszintén, az energiát is sajnálnám rá. Rövidebben kellene ezt lerendezni.
2021. jan. 25. 16:58
 28/28 anonim ***** válasza:
27%
Nyugi, ez csak szakmai kapcsolat a mani miatt.
2021. jan. 25. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!