Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog hogy valaki ennyire lusta legyen? Túl durva voltam vele?
Úgy értettem szakítanék, költöznék, nem lennénk együtt, mielőtt elutazik és rám akarna ilyeneket bízni listástul és módszerestül, nem úgy, hogy hogy bezárom a házba:D
Ez igenis sok! Edd meg a levest, amíg nem vagyok itt, úgy teregess, ahogy leírtam, amíg nem vagyok itt..
Az is igaz, hogyha úgy érzed ezekre szüksége van, akkor össze se kell vele jönni, de nagyon sokan csinálják azt, hogy alábecsülik a párjukat és rátelepszenek, irányítgatják, amikor az nem csinálja úgy a dolgokat, ahogy nekik tetszik.
Ha esetleg a párod nyafog, hogy "nem tudom beindítani a gépet, ezért nem mosok, moss te", ez tipikusan olyan mondat, aminél szakítani kell vele(hacsak nem viccel persze), de a te viselkedésed is kiakasztó és azt is szakításnak kellene követnie..
Szerintem te kifejezetten élvezed az irányítgatást, senki más nem töltögetné driveba és írna emailt, csak aki szeret annyira fontos lenni, hogy ezt csinálja és élvezi az főnökösködést.
Szerintem te túltolod, az életben nem találsz még egy olyan embert, aki ezt a fajta beszabályozottságot elviseli, megmondod hogy nézzen ki az ágya, mit egyen, hogyan végezze a házimunkát(leírni a teregetést?? csak úgy jó, ahogy te csinálod??)
kedves nőtársam (:
1) az nem az ő ágya, hanem az Ő ÁGYUK.
és igen, már az elején le kellett volna fektetni az igényeket. sajnos a kérdező párjának nincsen igénye arra, hogy ne malacólban éljen.
ez lesz itt a legnagyobb probléma, nem az hogy ki hogyan tereget.
Szerintem meg ezt senki nem élvezi és inkább azt szereti, ha úgy találja a dolgokat, ahogy hazaért. Most a kérdező a szemét, mert otthagyott egy tiszta lakást és még kaját is csinált? Ha meg otthagyja kaja nélkül azért lenne kötsög, mert szegény életképtelen fiúcskájának rántottán kellett élnie. Összességében nem illenek össze, mert a pasi feszt szarik a kérésbe és a házimunka elvégzését ő is regnálásnak éli meg, nem alapvető dolognak, így csakazértse alapon nem csinálja meg.
A nő a gonosz házisárkány, mert valakinek vezetnie a háztartást, különben nem lesz se kaja, se tiszta ruha. Az ilyen csecsemőknek pedig meg kell mondani mit kell csinálniuk, különben csak a nő dolgozhat az egészen. Így is a nagyrészét ő csinálja, egy minimális elvárás se lehet mert akkor már milyen gonosz főnökösködő. Amúgy én otthagynám ezt a palit, pizzazzon amennyit akar és keresnék egy normálisan gondolkodó, nem óriáscsecsemőt, aki magától is képes elvégezni a házimunkát és senkinek se kell regnálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!