Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar szexelni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni a barátnőm?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Valamiért nem akar velem szexelni és nemtudom hogy miért

Állítása szerint rég nem volt már barátja (1 vagy másfél éve) és az utolsó barátja is megbántotta. Ezek csak tények, nem hozta ezt fel kifogásnak. Csak gondoltam már arra is, hogy őnbizalom hiányos az exe miatt, de amennyire ismerem, nem az meg egy picit sem. Eléggé határozott. Viszont eléggé olyan, hogy könnyen felfordul a gyomra olyan dolgoktól amiért másnak nem. Szeressük egymást meg minden nem azzal van a gond, törődöm vele és ő is velem. Lehet hogy undorítónak tartja a szexet vagy mi lehet a baj? A barátnőm 18 éves.

2021. jan. 24. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Lehet nem vagy ügyes az ágyban.
2021. jan. 24. 23:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Még egyszer sem szexeltünk. Szóval nemtudhatja, valamint magamról se mondanám hogy béna vagyok.
2021. jan. 24. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos lehet hogy pszichológus kéne neki, vagy szexuálterapeuta. Én még olyan kapcsolatról nem hallottam, ami hosszú távon boldog volt szex nélkül. Hajra, remélem, helyrejöttök!
2021. jan. 24. 23:30
 4/7 anonim válasza:
92%

Hát az eléggé érdekes hogy azóta egy sem volt..

És előtted pedig volt akkor rendes szexuális élete?

Amúgy ha már lett volna szex, és egyről a kettőre nem annyira vevő rá mint az elején stb,az még érhető lenne.. én is így jártam barátnőmmel nemrég,igaz elfoglalt volt,stresszes, fáradt néha stb..meg persze átment a "szex még úgy is lesz,hisz együtt vagyunk,ezen nem kell aggódni"szituba a kapcsolatunk,ami igaz is.. azóta megbeszéltünk mindent,meg nem hosszú időről volt szó..de nálatok ilyen totál nem lehet.. kérdezd meg bátran..vagy próbáld elocsalni trükkösen az izgalmat belőle,csak ne tolakodj.. finoman ezzel az egésszel.

2021. jan. 24. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még szűz, csak ciki lett volna bevallani.
2021. jan. 25. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

most akkor önbizalomhiányos, vagy elég határozott?

Mert ez a két véglet egy embernél.

Nekem úgy tűnik, csak hülyítve vagy, és esze ágában sincs lefeküdni veled.

4 hónap meg.....ecsém, keress valami normális nőt bzmeg.

2021. jan. 25. 05:18
 7/7 Savlekotő ***** válasza:
Lehet molesztálták..
2021. jan. 29. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!