Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta ezt a barátom?
Hogy amióta meggyanúsitottam egy növel, azóta kevésbé kiván mert ártatlannak érzi magát , és ezzel tönkretettem a kapcsolatot ...
Mondjuk azelött ö gyanúsitott és feltekenykedett ezerrel, most hogy én is megtettem meg van sértve .
Most már arra gondolok, hogy lényegre tapintottam és igaz , ha ennyire rosszulesik neki.
Vélemények?

Kedves kérdező!
Én egy másik oldalról közelíteném ezt meg.
Azt mondtad, hogy most hatalmas műsor van ebből, hogy te ezt megkérdezted, holott előtte ő féltékenykedett ezerrel.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem tekint egyenrangú félnek. Mert amit neki lehet, azt te hogy képzeled, tönkreteszed a kapcsolatot (bűntudatkeltés+felelősség áthárítás).
Az ő fejében nem egyenlő játékszabályok alapján vagytok ebben a játékban.
Ez pedig akár egy figyelmeztető jel is lehet arra, hogy hosszabb távon, könnyen bántalmazó válhat belőle.
Én azt mondom, hogy minél hamarabb lépj, ne várj semmire!
Ha netán úgy érzed akkor meg írj privátban nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!