Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondta ezt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt a barátom?

Figyelt kérdés

Hogy amióta meggyanúsitottam egy növel, azóta kevésbé kiván mert ártatlannak érzi magát , és ezzel tönkretettem a kapcsolatot ...

Mondjuk azelött ö gyanúsitott és feltekenykedett ezerrel, most hogy én is megtettem meg van sértve .

Most már arra gondolok, hogy lényegre tapintottam és igaz , ha ennyire rosszulesik neki.

Vélemények?

2021. jan. 24. 20:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
6 os miért fáj neki az igazsàg ?
2021. jan. 24. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Vélemény: nem, nem ettől nem kíván, hanem valószínűleg ezer másik probléma is van a kapcsolatotokban amit nem írtál le. Az hogy "visszaféltékenykedtél" és ezen meg van sértve arra utal hogy kicsit szociopata a fickód. Egyébként meg akarsz egy sz.r kapcsolatban élni? Jó neked hogy valaki állandóan ellenőrizget, betegesen féltékeny? S még te aggódsz hogy megsértődött-e... komolyan mintha egyes emberek direkt azért tepernének hogy szenvedjenek egy rossz kapcsolatért körmükszakadtáig ragaszkodva.
2021. jan. 25. 00:34
 13/13 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Én egy másik oldalról közelíteném ezt meg.

Azt mondtad, hogy most hatalmas műsor van ebből, hogy te ezt megkérdezted, holott előtte ő féltékenykedett ezerrel.

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem tekint egyenrangú félnek. Mert amit neki lehet, azt te hogy képzeled, tönkreteszed a kapcsolatot (bűntudatkeltés+felelősség áthárítás).

Az ő fejében nem egyenlő játékszabályok alapján vagytok ebben a játékban.

Ez pedig akár egy figyelmeztető jel is lehet arra, hogy hosszabb távon, könnyen bántalmazó válhat belőle.

Én azt mondom, hogy minél hamarabb lépj, ne várj semmire!

Ha netán úgy érzed akkor meg írj privátban nyugodtan!

2021. jan. 25. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!