Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfival is megtörtént hogy volt időszak mikor nem sikerült szexelni a szerelmével?
"Ha elmegy kivizsgáltatni és nincs semmi baja, azzal mit veszített?"
Jelen körülmények között szerintem minimum 5-6 napot az idejéből, ha egyáltalán fogadják.
Időpontot kell egyeztetni.
Tök mindegy, hogy mennyi az esélye. Szerinted én mit érek azzal, hogy a koromnál fogva alacsony az esélye, ha egyszer bekövetkezett?
"Tök mindegy, hogy mennyi az esélye."
Hát akkor faszikám azt ajánlom, hogy többé ki se tedd a lábad a lakásból soha többé, mert hát mennyi gyalogost ér már közkeledési baleset?
Elektromos eszközöket se használj, mert hát mennyi embert rázott már meg az áram?
Ne is fűtsél, mert hát szén-dioxid mérgezésben is halnak meg.
Ha tökmindegy az esély, akkor legyél következetes.
Szerintem ráparáztál egy egyszeri kudarcra. Mondjuk nem tudom, hány éves vagy.
Én azt tenném a helyedben, hogy beszereznék egy potencianövelőt, Viagrát pl. és néhány alkalommal használnám, de a párom előtt ezt eltitkolnám. A lényeg, hogy a lelki görcseidet oldja majd a cucc, aztán az első sikerek után a tudat is elég lenne, hogy van a tabletta. Aztán el lehetne hagyni teljesen.
De én nő vagyok és nem igazán foglalkoztam ezzel a témakörrel még. Volt egy szexkapcsolatom, ahol a férfinek hasonló gondjai voltak, megmondom őszintén ott nem volt türelmem kiböjtölni a megoldást. De nyilván más lett volna, ha szerettem volna őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!