Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha ennyit játszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha ennyit játszik?

Figyelt kérdés

Tavaly volt az eskuvonk, 7 eve vagyunk egyutt. Kulfoldon elunk es ezt azert fontos megjegyeznem, mert nem nagyon alakult ki barati kapcsolat senkivel. Ugy erzem, hogy valami nem jol mukodik a kapcsolatunkban. Vegyuk a mostani hetveget. En mar penteken szabadnapos voltam, az egesz lakast kitakaritottam, megfoztem, hogy a hetvege 100%ban a mienk legyen. O szombaton is dolgozott (hozza teszem, o dont a hetvegi munkarol, hogy megy-e vagy sem). Nincs jogsija, igy reggel felkeltem, hogy bevigyem, delelott meg a megmaradt mosast inteztem, aztan elmentem erte. Ettunk, megneztunk egy filmet majd bekapcsolta azt az atkozott play stationt. Mondtam neki, hogy legyszi ne hajnalig jatsszon, mert nem szeretnem, hogy vasarnap delig aludjon. Fel is kel 10 ora elott kicsivel, reggeliztunk, majd elaludt del korul a kanapen (hiszen ki kell pihenni az ejszakazast..) Fel3-kor kelt. Addig en furodtem, kicsit rendbeszedtem magam odalent is, hogy szexeljunk miutan felkelt. Meg is tortent, hozzateszem, alig all fel neki mostanaban. Mostpedig ujra ps-ezik. Szerintem ez nem normalis. En nem erzem igy jol magam. Teny, hogy ha otthon lennenk, konnyebben lefoglalnam magam a baratnoimmel, de hat azert veluk se lennek egesz hetvegen..

szerintetek mi lenne egy jo megoldas, hogy en se erezzem magam ennyire egyedul es o is jatszhatna azt a ku*va fifa-t..? En megertem, hogy ez ot kikapcsolja, de minden masodik heten delutanos vagyok (o mindig delelottos), es akkor egesz delutan jatszik.

2021. jan. 24. 17:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

ja gondolom akkor mindkét fél megszabja, ki mit csinálhat, ugye? miért kell a másikat megfojtani? ha meg valamit szeretnék csinálni hétvégén, meg kell beszélni

a feleség, férj nem új anyu, apu, aki kommandírozza az embert, mert szerinte magától képtelen élni.

vírus van, nem lehet kimenni, mégis mit lehet csinálni szexen kivül otthon? ha ps helyett regényt olvasott volna egész hétvégén (egy jó regénynél ez simán előfordul) akkor az lett volna a baj, hogy miért olvas? az a rohadt könyv mér megint?

ja és háziszolgát sem kell játszani, legyen meg, ki miylen hézimunkát csinál.

2021. jan. 25. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!