Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? 18 éves vagyok és nemvolt barátom.
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és még sosem volt barátom, pedig mások szerint szép vagyok, és nem csak anyukám mondja:D:P
de valahogy, amikor össze akar velem jönni egy csávó megijedek és inkább elutasítom.
lehet hogy a barátaid csak kedvességből mondják hogy szép vagy sorry de ez van
2010. aug. 15. 15:40
2/17 anonim válasza:
Szerintem ez azért van, mert megijedsz és elutasítod.
De ez csak egy tipp.
3/17 anonim válasza:
legközelebb vállald be akkor is ha először megijedsz. később nem bánod meg.
4/17 anonim válasza:
szerintem legközelebb próbáld meg. ne félj az újtól!
nem veszíthetsz vele semmit. Csak egy kicsit erőltesd meg magad, de ne görcsölj ezen ennyit.
Hagyd hogy spontán jöjjenek a dolgok!;-)
2010. aug. 15. 15:44
5/17 anonim válasza:
tölts fel képet....így nemtudunk semmit se mondani
2010. aug. 15. 15:49
6/17 anonim válasza:
akár hiszed akár nem velem is ugyanez a helyzet.. én is 18 vagyok (5hónap és 19) és még nem volt barátom és nekem is mondják hogy szép vagyok.. lett volna jelentkező bőven de valahogy nem éreztem azt hogy ő lenne az igazi lehetséges hogy ha belemegyek akkor megszeretem,de nekem ez nem jön be valahogy:Séppen akkor szerelmes voltam de azaz egyén nem szeretett engem vszinü ezért is utasítottam el mindenkit,de én voltam a hülye, mindegymár...:)néha még eszembe jut..de ez a helyzet majd lesz más nem de?:) viszont neked is azt tudom tanácsolni amit magamnak mondogatok, hogy nyugi majd jön valaki akivel működni fog a dolog:)remélem segíthettem:)
2010. aug. 15. 16:01
7/17 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyoon:) sokat segítettél utolsó:$:)
2010. aug. 15. 17:03
8/17 anonim válasza:
nagyon szívesen^^ hidd el hogy énis nagyon rosszul érzem magam néha ez miatt..nemtudok megnyílni eléggé az a bajom.. szerintem köszönhető annak az embernek aki kicseszett velem:S nem lehet hogy neked is volt ilyen csalódásod és ezért nem tudsz tovább lépni?:S^^
(utolsó voltam)
2010. aug. 15. 17:45
9/17 anonim válasza:
-^^ bocsi azt nem oda akartam hanem alá:S
2010. aug. 15. 17:45
10/17 anonim válasza:
Semmiről nem vagy lemaradva, ne félj! Nem is kell elkapkodni, érdemes kivárni az igazit. Én is így voltam ezzel. Volt egy nő, aki kifejezetten cukkolt 17 évesen, hogy még nem volt barátom. 18. éleévem vége felé összejöttem egy régi barátommal, akivel már egy éve msneztünk. 19 évesen vesztettem el vele a szüzességem, most pedig már több mint másfél éve együtt vagyunk. Soha nem tudhatod, mit hoz majd a holnap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!