Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miatt szakitani, mert budos volt?
Figyelt kérdés
Minap a kisujjamat beledugtam a koldokombe, mert viszketett es aztan viccbol a csajom orra ala nyomtam, hogy megszagolja. Es most szakitani akar velem, mert olyan budos volt??!!2021. jan. 22. 17:16
11/22 anonim válasza:
Először is, egy bunkó proli vagy.
Másodszor pedig: Most bedugtam az ujjam a köldökömbe, és NEM büdös, nincs szaga, még csak állott szaga sem. (Tegnap este fürödtem, most pedig fürdés előtt 1 órával vagyok).
Ha büdös, akkor hogy tisztálkodsz?
12/22 anonim válasza:
Érdekes, amikor a nagy fas.zt nyomják az orruk alá vagy a szájukba, az nem büdös, meg akkor nem olyan finnyásak! Kétszínűség lvl1000!
13/22 A kérdező kommentje:
9-es, megtudja adni amire vagyom, kocsit tulreagalta, egyetertek.
2021. jan. 22. 17:34
14/22 A kérdező kommentje:
11, 2-3 naponta furdok, nem akarom lemosni az ertekes olajokat magamrol.
2021. jan. 22. 17:35
15/22 anonim válasza:
"Érdekes, amikor a nagy fas.zt nyomják az orruk alá vagy a szájukba, az nem büdös, meg akkor nem olyan finnyásak!"
Köszönöm, hogy igazolod az elméletem, hogy a férfiak lenézik a nőket, amiért szopnak. Vágynak rá, de lenézik őket.
16/22 anonim válasza:
És az ilyeneknek van nőjük...B+...
17/22 A kérdező kommentje:
16, gondolom te alkalmatlan vagy megtartani egy not!!!
2021. jan. 22. 17:53
18/22 anonim válasza:
17.-nek.
Nem magamról beszélek, hanem a normális srácokról. Akik nem olyan prolik mint te, meg a fajtád.
19/22 anonim válasza:
Elment az étvágyam a kérdezőtől.
20/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!