Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyozzem le a feltekenyseget?
Fel eve vagyok egyutt a parommal ,egy igazan rendes fiu ..22 eves ,minden rendben a kapcsolatunkban ,jo a szex ,megertjuk egymast ..csak az a baj ,hogy masok is tudjak mennyire rendes es szinte minden lany maganak akarja ,meg a fonoknoje is probalja rabeszelni ,hogy egyutt jarjon az o lanyaval...es en ettol megorulok,mert amugy nincs onbizalmam sem ,nem tartom magam jobbnak masnal...szerintem normalis hogy feltekeny vagyok es felek hogy valaki elveszi tolem ...nem tudom mit tegyek
segitsetek legyszi...
egy 20 eves lany
ezt pár hete írtam egy kérdezőnek, bemásolom ide:
Én is féltékeny vagyok, de rájöttem két dologra. Az egyik, ha féltékeny vagy és a párod meg akar csalni, akkor így is úgy is meg fog, tehát teljesen felesleges magadat idegesíteni (tudom könnyű mondani). A másik, hogy általában aki féltékeny az saját magában nem biztos. Nem tudja elhinni, hogy elég jó annak a férfinak/nőnek, akivel van. Így állandóan mardossa önmagát, hogy biztos nem elég szép, tuti nem elég vékony, nem tud jól főzni stb. Ha elhiszed, hogy valóban jó vagy, hogy valóban értékes vagy, akkor azt is felfogod, hogy a párod miért keresne mást, hiszen ott vagy Te, akivel minden ok. Nem tudom elég érthető e. Szeintem előbb legyél tisztában önmagaddal, és fogadd el magad. Találd meg azokat a dolgokat magadban, amiben igenis jó vagy. Akkor talán a féltékenység sem lesz ekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!