Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? (többlent. )
Figyelt kérdés
Most pasi közül kell választnom az egyikkel együtt vagyok 4honapja a másikat régebbről ismerem de járni szeretne velem és a régi ismerősömet is szeretem meg a páromat is. és netmom h mittegyek. Mer ha a régi ismerőst választanám nemkéne dolgoznom meg semmi mert full teli van pénzzel hozzáteszem én 16éves vagyok őmeg 32. de viszont akivel most együtt vagyok őtmeg nagyon szeretem. Mit tegyek? Segitsetek. Lécci.2010. aug. 15. 13:19
1/5 anonim válasza:
ne a pénzbe legyél szerelmes, hanem a fiúba! szóval egyértelműen maradj azzal, akivel most vagy!
2/5 anonim válasza:
ha egy pénzéhes kis K.urva vagy aki kinyalatni akarja a p.icsáját akkor a 32 éves.Mellesleg ha szeretnéd a párod akkor nem gondolkodnál ilyeneken.Szóval te magad h ismered, pénz vagy szerelem? te tudod...
3/5 anonim válasza:
Egyszerre két embert nem lehet szeretni(mármint szerelemre gondolok).A pénz meg nem minden,attól nem leszel boldog.Ha a barátodat szereted akkor vele maradsz,de ezek szerint nem szereted ha ilyen kérdéseid vannak.
4/5 anonim válasza:
16 éves vagy, ő meg 32? ... -_-" Basszus, akár az apád is lehetne. És nyilván azért van "teli pénzzel" mert dolgozik. Gondolkozz már el egy kicsit! Ott akarod hagyni a barátodat egy középkorú férfi miatt? -.-
5/5 anonim válasza:
látszik hogy csak 16 vagy, előbb felkéne nőni,leérettségizni stb.ezek járjanak a fejedben.aztán rájösz h a pénz nem minden,ne legyél qrva aki a pénzéért k.efél a pasijával.nem vagy te szerelmes egyikbe se,akkor nem töprengenél h kit válassz!vagy legyél buta kis eltartott liba,de majd ne koppanj nagyot ha elhagy a pasid és elkell menned dolgozni, majd lesik a karikagyűrű az ujjadról..
22L (4éve kapcsban,fősulizok,hétközben takarítok egy hotelben, hétvégén meg szoliban dolgozom DE dolgozom és nem hagyom hogy eltartsanak soha!!nem fogok függeni senkitől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!