Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire utalhat ha azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire utalhat ha azt mondja, hogy úgyis el fogom hagyni?

Figyelt kérdés
azért nem hisz igazán a kapcsolatunkban, mert úgy érzi én fogok vele szakítani, miközben sosem utaltam erre. meg arról magyaráz, hogy jobbat érdemelnék nála, tényleg tehát nem lerázós dumának mondja, hanem tényleg így érzi.

2021. jan. 21. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
kevés önbizalom lehet az oka. Mióta vagytok együtt? Lehet, hogy idővel abbamarad ez, ha még csak az eleje.
2021. jan. 21. 21:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Pont az ellenkezője történik, az elején ilyen fel se merült benne.
2021. jan. 21. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jön le ebből, hogy volt előtted egy csalódása, elhagyta a barátnője és még nem dolgozta fel.
2021. jan. 21. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nagy csalódása volt előtted és önbizalom hiányos vagy így készíti elő a terepet a szakításra.
2021. jan. 22. 01:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet olyan is, gondolok az en paromra, hogy attol fel tul jo ez az egesz es elfog romolni, vagy hogy lehet megunok varni ra hogy komolyabb lepest tegyen, most hogy tenyleg elromlott kicsit, arra gondolok, mintha o ezt tudta volna, hogy idovel le fog engem epiteni..
2021. jan. 22. 07:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem úgy hangzik, mint az érzelmi zsarolást megalapozó időszak.

Majd ez után jön az "úgyis tudom hogy nem szeretsz, úgyis el fogsz hagyni, jobb is lesz nekem ha meghalok, úgyis tudom hogy nem szeretsz mert nem akarsz *****"

És a csillagok helyére berakhatod a házimunkától a nyaralás kifizetésén át a fájdalmas szexuális élményt.

2021. jan. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!