Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeret annyira mint az előző barátnőjét?24L

Én simán el tudom hinni amit mond. Lehet naiv vagyok, de látok rá esélyt hogy tényleg így van.
Azért azt kalkuláld bele hogy idősebb is nálad, a korából adódóan tapasztaltabb.
A tetteire figyelj. Es túl sokat ne rágodj ezen mert a végén csak ártasz vele.

Ritkàn értek egyet a #1-essel, de most igen. Exemnél én is elgondolkoztam a dolgon, de màr kategórikusan elvetem a gondolatot is.
Ennek ellenére képes vagyok szeretni, kötődni.
Emellett nem ragaszkodsz kicsit görcsösen az eljegyzéshez?
Köszi a megnyugtató válaszokat.:)
Nem ragaszkodok hozzá, sosem gondoltam bele komolyabban hogy én szeretnék-e esküvőt vagy sem, csak ez kicsit rosszul esett.

Kicsit gondold magad a helyébe... te mennyire "roppannál össze" lelkileg, ha a házassági szándékból egy szakítás lesz? Utána kedved lenne kísérletezgetni újra?
Őszintén! ! !

Na ez pontosan az amiert a nagy korkulonbseg gond. O 32 te meg 24, neki mar reg lejart az ami neked most kezdodik ( a csalad alapitasi laz )
Azt tudnam mondani neked hogy ideje valts

Nálunk is hasonló a helyzet, én sem kaptam semmilyen gyűrűt vagy ilyesmit a 3 év alatt, pedig célzott rá, hogy majd meg fogunk házasodni egyszer. Ráadásul az előző barátnőjével (már nem él x éve) mondta hogy volt gyűrűjük végig és házasságot meg gyereket is akartak már.
Gondolom azóta kialudt belőle valami tűz, 30 éves kor felett általában már több párkapcsolaton túl van már az ember.
De nyugi nem szerette őt jobban, a férfiak nem így gondolkodnak, ahogy mi.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!