Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, akik munka miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik munka miatt hanyagolják a nőt?

Figyelt kérdés
A barátom vállalkozó, nem élünk együtt. Nagyon gyakran hanyagol a munka miatt, semmilyen érzelmet nem mutat irányomba. Akkor hetekig találkozi sem akar velem, beszélni is max pár semleges mondat. Azt mondta a munka miatt kizárja az érzelmeket, és ez nem nekem szól, hanem ő ilyen ha nagy projektben van. De ugye ez van hogy hetekig eltart. Azt mondta (na ezt sehogy sem értettem) hogy azért nem akar velem egy ideig találkozni, hogy amikor majd találkozunk, azt gondoljam hogy na most meg itt van. Teljesen logikátlan, zavaros ez a kijelentése.
2021. jan. 21. 15:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%
Miért fut sok nő egy darab xar után? Ezt sose értettem.. Én nő vagyok, de az első jelnél, hogy semmibe vesz, nem törődik velem, dobnám. Nincs nektek tartásotok, az ilyen nőknek?
2021. jan. 21. 16:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Jogos amit írsz! Ugyanakkor ha meg azt mondod mi az hogy a munkad miatt hanyagolsz stb akkor meg te leszel az aki nem erti meg hogy neki dolga van.
2021. jan. 21. 16:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván, de valahol meg kell húzni a határaidat, a kritikákat meg el kell tudni viselni.

Tudnád tolerálni, hogy 10 órát dolgozik egy nap, de azt, hogy több hétig nem találkoztok nem. És az emberek azon 99,9999%-hoz tartozol, akinek ez nem fér bele. Vagy megtalálja azt akinek igen, vagy kénytelen lesz változni.

2021. jan. 21. 16:52
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért sem értettemm azt a zagyva mondatát, értelmét sem látom, azt sem értem mit akart azzal mondani?
2021. jan. 21. 16:54
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

14.-re.

Lefordítom neked: TALÁN, azaz ESETLEG, majd HA, kanos lesz, és nem lesz más kéznél, és kiverni sem akarja, na akkor TALÁN megkeres.

Szívesen!

2021. jan. 21. 17:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor miért nem így fogalmazta meg?
2021. jan. 21. 17:12
 17/21 Noren1989 ***** válasza:
Mert kell a körítés, hogy keresd...
2021. jan. 21. 17:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Tévedsz! Pont hogy tiszteletben tartottam a munkáját, nem írtam neki, hanem ő írt nekem de nagyon gyéren és kb éjjel amikor én már aludtam.
2021. jan. 21. 17:44
 19/21 anonim ***** válasza:
35%

Nekem egy férfi ismerősöm panaszolta el egyszer, hogy a nője nem akarja megérteni, hogy most a munkája az első, és majd 1 év múlva talán lesz olyan anyagi helyzetben, hogy lazíthat, most meg érje be azzal a nő, hogy nyáron voltak 2 hetet valahol, meg ritkán hétvégén csinálnak valami közös programot.

Slusszpoén, hogy velem is akart volna találkozni abban a kevés szabadidőben úgy, hogy majd ottalszok nála, szóval egyértelmű milyen szándékkal, de úgy hogy akkor is és most is együtt van azzal a nővel.

2021. jan. 21. 17:52
 20/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem a munka miatt hanyagol hanem mert nem érdekled.
2021. jan. 21. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!