Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az baj ha valaki a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha valaki a kapcsolat elején nagyon kimutatja érzéseit? És ebből fakadóan megriad a másik fél?

Figyelt kérdés
Gondolok ilyenekre hogy mondogatom ,belesúgom a fülébe hogy szeretlek meg ilyenek.
2008. dec. 2. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
megválaszoltad magadnak a kérdsét, akkor baj, ha a másik fél megirad tőle. de idő kérdése, meg nyilván a pasik főleg a parázósak.de figyelni kell h ő mennyire tárulkozik ki, már az elején, és hasonlóan viselkedni. meg amugy nekem az a véleményem, ha kedvel, meg szeret meg mitomén, akkor örül neki
2008. dec. 2. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem baj, de csak annyit mutass az érzelmeidből, amennyit te is kapsz a párodtól. Akkor nincs baj.
2008. dec. 2. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire az elején! nekem 2 óra múlva mondta az akkori barátnőm (19), hogy szeret, és gyereket akar. Én pedig megrémültem, és 3 hét múlva szakítottunk...SZóval annyit adj, amennyit kapsz!
2008. dec. 2. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
mi fél hónap után ... a barátom mondta először ... és sokszor mondja,olyan jó érzésmivel köztdott,h. a pasik nem szeretik mondani és kimutatni,az enyém viszont igen :):)
2008. dec. 2. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát attól is függ, hogy lány vagy, vagy fiú. Ha lány vagy, fokozottan érvényes, hogy az elején ne terítsd ki a lapjaidat, legyél kicsit titokzatos, még ha már jártok is... Kelljen megküzdenie érted, ne borulj egyből a nyakába, egy kis önmegtartóztatást követel a dolog, meglátod, később megéri, mert minél többet küzd, annál nagyobb kincs leszel neki.

Ha fiú vagy, a lány pedig romantikus alkat, és a pillanat is az, akkor biztos szívesen hallja, csak vigyázz vele, ne mondogasd túl gyakran, mert akkor már nem olyan varázslatos... Meg azért azt se az első nap, mert azt hiszi, nem gondolod komolyan, szal fontos, hogy lássa rajtad, hogy igen, ahhoz meg idő kell.

2008. dec. 2. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tök 8,hogy lányról vagay fiúról van szó!Mindig éreztetni kell a máásikkal,hogy szereted, de vigyázni kell,hogy ne fojtsd meg a szereteteddel,mert akkor elmenekül!Ez tök normális reakció, csak van akinél már az első hónapokban jelentkezik,van akinél pedig sok év múlva!
2008. dec. 2. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:
lehet a tulságos szeretetmnek hála lett vége az utolsó kapcsolatomnak :(
2008. dec. 3. 02:29
 8/8 Srapnel ***** válasza:
Nem, a túlságos szeretet egy dolog, más az, hogy fizikailag hogy nyilvánul meg. Mert pl (de csak példa) az 5 percenként hívás, hogy mit csinálok, nem jelenti azt, hogy így kell nagyon szeretni. Szerintem ki kell és ki is lehet mutatni az érzéseket. A szeretlek-es példára meg az a megoldás, hogy ne csépeld el a szót, mondd azt akkor, ha már biztos vagy benne.
2008. dec. 3. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!