Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasim sose fog mar bennem bizni?
Figyelt kérdés
1 eve vagyunk egyutt. Volt egy tavolba lako pali akivel 4 eve beszelgettunk neha 1x talalkoztam regen es hat ennyi. Semmi nemvolt ugye koztunk aztan ujevkor irt a pali felhivott oldalra mentem a pasim elvette a telomat es latta h ja veletlen ottvolt egy szeretlek...azota szornyen erzem magam a haverjai elott is es letiltottam a palit is lattam de azota nemtudom h hogy hozhatnam vissza a bizalmat...mostmar neha azthiszi h ja masokkal is beszelgetek vagy megfogom csalni...am tavkapcsba vagyunk..viszont neha hozodik fel ez...2021. jan. 17. 23:50
1/7 anonim 

válasza:

Valószínűleg nem és teljesen jól is teszi.
2/7 anonim 

válasza:

Hogy lehet ott véletlenül egy szeretlek?!
3/7 anonim 

válasza:

Biztos meg fog benned bízni. Hisz olyan ártatlan vagy.
5/7 anonim 

válasza:

Mégis hogy a francba lehet ott VÉLETLENÜl egy szeretlek? :D Egyébként nyilván nem fogod visszahozni a bizalmát. A pasi jobban járna ha szakítana veled, mert buta vagy mint a föld, ez az írásmódodon is látszik.
6/7 A kérdező kommentje:
Hat en visszaszerzem valahogy a bizalmat meg....
2021. jan. 18. 08:50
7/7 anonim 

válasza:

Miért akarod visszaszerezni a bizalmát? Hogy újra átverd és teljesen lerombold? Hagyd inkább békén. Még találhat egy normális nőt. Ha tönkreteszed, akkor nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!