Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem vissza azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza azt, hogy a pasim bízzon bennem?

Figyelt kérdés
Segítsetek , kérlekszépen benneteket nagyon fontos

2014. aug. 6. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Ennyi info kevés... Mit tettél, hogy nem bízik benned ?
2014. aug. 6. 22:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne hazudj neki annyit pl

El kell telnie egy kis időnek mire ujra bíni fog benned

3/9 anonim ***** válasza:
Mivel veszítetted el a bizalmát?
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy ezentúl hozzá igazítod az életed, ha tudod, hogy nem nagyon szereti, ha eljársz bulizni, akkor nem teszed ha nem szereti, hogy xy pasival beszélgetsz, akkor még tiltod is az ürgét/ürgéket, te magad szervezz több közös programot, amiben van romantika, süss vagy főzz sok olyan finomságot, amit szeret! :) Hja és ezeket ne egy két hétig tartsd be, hanem jó sok hónapig! :) És mutasd ki, hogy csak ő létezik Neked, más pasira még véletlenül sem nézel az utcán, buliba is jó formán csak vele legyél hajlandó menni! Sajnos ez ilyen, a barátokat még jobban kell hanyagolnod, max sütizgetés meg sétálgatás és ha hívogat, akkor ne zaklatásnak hidd. Amikor mész valahova több órára, amikor hazafelé mész, küldj sms-t vagy hívd fel, hogy minden rendben vagy éppen program közben is megteheted vagy közben és után! :)
2014. aug. 6. 22:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Legfokeppen azzal rontottam el a bizalmát hogy kitoroltem az uzeneteket facebookon :/ es ezt mar a kapcsolatunk elejen rontottam el .. most lesz augusztus 12.énn hogy 1honapja jarunk..
2014. aug. 6. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
LOL.....
2014. aug. 7. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja,hogy ti is a facen éltek...
2014. aug. 8. 22:57
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem facebookon élunk Kedves :)

Csak ha már egyszer van fbm akkor elkéri a jelszavam.

2014. aug. 13. 12:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Akkor pl van emailem, elkéri az email bejelentkezésem?

Tegyük fel, megadom.

Amikor ír nekem valaki, hogy hogy vagyok, rég beszéltünk,

vagy tanácsot kér, pl hogy tud ezt és azt megcsinálni,

akkor ne töröljem utána? (facebookon ilyen üzenetek is

lehetnek). Személy szerint ami nem aktuális, vagy nincs

rá szükségem a jövőben, azt törlöm. Akkor most rossz em-

ber vagyok, megbízhatatlan?

2014. aug. 18. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!