Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabi15 kérdése:
Mennyit kell eltűrni, ha a barátnőm feltehetőleg valamilyen mentális problémával küzd?
Figyelt kérdés
23 évesek vagyunk, 1 éve együtt élünk. Sok gond érte az utóbbi időszakban őt is és engem is, és őt abszolút kimerítette. Azt gondolom, hogy borderline személyiség zavarral küzd, persze nem vagyok orvos. Nagyon szeretem, és azt hiszem, tiszta pillanataiban ő is engem. Azonban nagyon nehéz az utóbbi időszakban vele, és olyan dolgokat mond és csinál, amik alapesetben megengedhetetlen lenne, vagy minimum a kapcsolat végét jelentené. De szeretem, és nem is akarom cserben hagyni ha tényleg beteg. A legtöbb barátunk ismer mindkettőnket, velük nem beszélhetem meg, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni. Mindenféle tanácsot meghallgatok, nem annyira tudom mit kezdjek, de ez szörnyű, csak tönkremegyünk mindketten.2021. jan. 17. 15:30
21/24 A kérdező kommentje:
Tegnap bele nézett a telefonomba és elolvasta ezt hogy ki írtam, eléggé kiakadt. Viszont egy nagy veszekedés után később jókedve lett, és arra jutottunk, hogy örökbefogadunk egy (terápiás) kutyát. Régóta szeretett volna, és abban bízom, hogy visszatért az életkedve. Nagyon köszönöm mindenkinek a választ, én mindenkire adom a zöldet. Ebben bízom még, és hátha nem lesz szükség külső segítségre. :)
2021. jan. 18. 22:06
22/24 anonim válasza:
Hat, nem biztos, hogy jo otlet a kutya. Remelem hivatalos terapias kutyara gondoltal, nem egy szegeny kiskutyara terapia cimszoval, egy atlagos kutyanak nem jo, ha abban no fel, hogy a gazdai allandoan veszekednek, bizonytalanok es a hangulatingadozast sem viselik jol :(
23/24 anonim válasza:
en diagnosztizaltan borderline vagyok. 47 eves vagyunk egyutt a ferjemmel es soha eszebe sem jutott hogy elhagyjon pedig eleg sok keseruseget fajdalmat okoztam mar neki. O komolyan vette a "joban rosszban egeszsegben betegsegben" ahogy en is ezt tennem forditott esetben. De nem kotelezo elturni semmit ha neheznek vagy terhesnek erzed a szituaciot es nem vagy elkotelezodve erre a helyzetre. a ferjem eljon velem a pszichiaterhez a terapiakra is mert igy egyutt konnyebben boldogulunk a gondokkal.
24/24 anonim válasza:
utolso vagyok elirtam 47eve vagyunk egyutt nem 47 eves vagyok hanem 69.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!