Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnátok, ha ezt csinálná a párotok?
Akkor minek jottel ossze egy gerinctelen emberrel?
Ne nyivakoljal mar, téged is ugyanúgy at fog verni es ezt te is tudod, azert sirsz itt.
"Ezek után nem tudom ki tudna megbízni egy olyan férfiban, aki nagyon jól néz ki, és megcsalta az előző barátnőjét. Dehát biztos én vagyok éretlen."
Mégis összejöttél vele ennek a tudatában. Ez nem éppen érett, megfontolt, óvatos személyiségre utal.
Mit csinálj? Nőj fel a mesékből. Nem bízunk meg olyan emberben, aki átvert már mást(sokat), főleg nem jövünk össze vele. És főként ne takarózz a gyengeséggel. Ez utóbbi megváltoztatható kellő akaraterővel, kitartással. Ha egyedül végképpen nem megy, akkor szakember segítségével sikerülhet önbecsülést növeszteni.
Ebben a pasiban nem bízol, jogosan, így semmi értelme vele maradnod. Ez így nem lesz soha kapcsolat.
Ezt magadban kell rendbetenned, mert a problémát is te "generáltad". Lehet van mögötte igazság, lehet nincs, de elsősorban te kínzod magad ezzel.
A nagy kérdés, félre tudod-e ezeket a gondolatokat tenni, és megelőlegezel-e neki bizalmat, tudván hogy lehet hogy koppansz. Ha igen, akkor adj neki egy esélyt, ne agyalj, ne vádaskodj, ne nyaggasd.
(Amúgy nem azt írtad hogy nem törődik veled, nem válaszol, hanem hogy néha online van és nem ír rád. Ebből nekem az jön le hogy a korábbi hősszerelmes ostromló énje hiányzik, amit nem fog örökké fenn tartani.)
Ha úgy érzed, nem megy, mert agyilag nem tudsz ebből a problémából kijönni, akkor inkább szakítsatok, mert ilyen típusú önsanyargatásnak semmi értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!