Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 év után mélyponton a kapcsolatom. Nem tudom mit tegyek?
Családom,barátaim évekig elleneztèk a kapcsolatom,de végül beletőrődtek,azt mondták majd magam rájövök és azóta senki nem szólt bele.
Attól tartok mégis bekövetkezik, amiről beszéltek.
2 éve építkeztünk,csodás házunk van,de a párom semmiben nem segít itthon. Minden rám marad a háztartásban. Már odáig jutottunk, hogy a szennyesèt is nekem kell összeszednem,mert azt nem képes kidobni a szennyestartóba. Elvárja, hogy az ételt elé tegyem, még csak arra se képes, hogy megmelegítse,mert szereti,ha kiszolgálom. Szó szerint semmit nem mozdít meg. Hiába kérem, hogy segítsen be picit, elég ha kiviszi a szemetet vagy a lefolyót kitakarítja helyettem vagy bármit,de semmit nem tesz. Ő sokkal jobban keres,mint én és kezdem azt érezni, hogy úgy gondolja, mivel én rosszabbul keresek(tanár vagyok) ez jár neki. Ez pár hete fogalmazódott meg bennem, amikor mondtam neki, hogy nekem is jól esne,ha egyszer meglepne egy reggelivel vagy segítene és az volt a válasz:majd ,ha te tankolod az én autómat akkor! Annyira megalázó volt.... sajnos nem túl jó a pedagógus fizetés.
Nagyon rossz évek állnak mögötünk. Több vetèlèsem volt,a covid miatt bezárt a vállalkozása és nem dolgozik. Tudom, hogy depis ez miatt,de nem viselkedhet így velem.
Ráadásul most ő egész nap otthon van, én dolgozom. Hazamegyek és azt látom,hogy csak játszik. A pohár is az asztalon amiből ivott.
Annyit nyeltem,de már nagyon nehezen megy. Annyira szomorú, hogy a szüleim mindig ezt mondták, hogy minden rám fog maradni és tényleg igazuk lett.
Egyszerűen nem tudom mit csináljak? Van saját lakásom és lenne hova mennem,de fèlek meglèpni.
Ez egy elnyomó, bántalmazó kapcsolat. Mi az, hogy ordít, amiért te nem teszed a szennyesbe az ő ruháit? Az ő eszköze ez a leko terror és az, hogy anyagilag függésben tart.
Te neked mennyi eszed van, hogy ebbe a fhoshtengerbe akarsz gyereket? Nincs elég dolgod, plusz egy baba után akarsz egyedül csinálni mindent? Szeretnél ennél is kiszolgáltatottabb lenni anyagilag? Tudnál hivatkozni arra, hogy a gyerek miatt nem hagyod el?
Ha meg csak azért vagy vele 9 éve, nehogy anyádnak igaza legyen, akkor ostoba vagy.
Mire vársz mellette? Jobb nem lesz. De úgy látszik, még nem szenvedsz eléggé.
#17 A szennyesruha csak egy példa. Semmit nem mozdít meg,de szó szerint. A kaját is nekem kell mikróba tennem és elè raknom. Ha nem teszem elé a kaját,mert dolgozom,de bent van a hűtőben egyébként-melegíteni kellene, inkább rendel helyette.
Persze nem most lett ilyen,de a hosszú karantèn alatt (nekem home office volt) aztán nyári szünetben, mivel otthon voltam, megcsináltam mindent. Akkor is zavart,hogy egész nap filmezik vagy PS-ezik,de most ,hogy dolgozom, így jobban feltűnik. Pl. Hiába folyik ki a szemét a kukából,nem viszi ki, megvár míg hazaèrek.
Kezdek besokallni,de igen,nem most kezdődött,de mostanában kezdtem ezt igazán észrevenni.
"Nem szokott soha a pénzzel így visszaèlni. Volt,hogy munkát akartam váltani, sokkal jobb fizetès lett volna,de azt mondta, hogy tudja mennyire szeretek tanítani és amíg megtehetjük, hogy tanítsak és szeretem is csinálni, addig ne váltsak."
Amikor lebeszelt a munkahelyvaltasrol, mar akkor is visszaelt a penzzel...te meg hagytad, mert kenyelmesebb volt. Ha akkor valtasz, most nem tudna hozzadvagni, h o tankolja a kocsidat. Maganal akarta hagyni a penzbeli folenyt.
Sztem menjel most a tobbet fizeto helyre. Elkezdesz ott dolgozni, tobb lesz a penzed, majd mondod otthon, h sokkal faradtabb vagy, mint amikor tanar voltal. Mondanam, h kezd el tankolni a kocsit, de sztem arra ne kolts a penzt, hanem inkabb tartalekolj a sajat eletedre es vegul tedd ossze a kezed a sajat lakasodert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!